Nitro Pro 11.0.8.469

A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén hozhatsz létre új dokumentumokat, vagy akár szerkeszthetőek a meglévők. Az extra szolgáltatásai részeként konvertálási opciók is elérhetőek. ( PDF fájlból JPG formátumot lehet készíteni ). Szükség esetén a fájl feliratozható, vagy meg is osztható.

Hozz létre PDF fájlokat, szerkessz, vagy konvertáld azokat sokkal népszerűbb fájlformátumba a Nitro Pro nevű alkalmazással, rengeteg hasznos elengedhetetlen funkciót biztosít, amik mindenképp szükségesnek tekinthetőek, az adott fájl széleskörű kezeléséhez.

A Nitro Pro letöltése után egy gyakorlatilag minden fölösleges sallangtól mentes telepítés varázsló felület fogad, aminek a lépéseinek a követése után azonnal használható állapotba kerül. A szoftver kezelőfelületén az összes célspecifikus funkció felfedezhető, jól navigálható formában.

A Nitro Pro legfontosabb funkcióit kiemelve, lehetőség van vele teljesen új, professzionális PDF fájlokat készíteni, vagy a korábban létrehozott, esetleg letöltött dokumentumaid módosítását is végre lehet hajtani vele.

Új dokumentum létrehozásakor, szabadon kiválasztott szöveges tartalom választható ki, definiálható a betűcsalád, az elhelyezkedés, természetesen fotók is felhasználhatóak.

Konvertáláskor, PDF fájlból létre tud hozni Word, Excel, PowerPoint, vagy egyedi igény esetén akár képet is előállíthatsz belőle, itt JPG, PNG, TIFF kimenetet lehet kiválasztani. A szoftverrel egyedi feliratokat, vagy logókat is elhelyezhetsz a PDF dokumentumon belül.

A Nitro Pro sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Ingyenes megfelelőjeként választhatod a PDF24 Creator nevű szoftvert, vagy az Icecream PDF Converter-t, az utóbbi dekódolási feladatokra lett megtervezve.

A Nitro Pro egy professzionális PDF fájl kezelő alkalmazás, amivel új dokumentumokat lehet létrehozni, esetleg szerkeszteni a meglévőket. Ha PDF fájlból szeretnél képet létrehozni konvertálással, erre sem kell külön alkalmazást telepíteni, hisz ezt a funkciót is támogatja. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Nitro Pro

Nitro Pro Összefoglaló:

 • PDF szerkesztő alkalmazás
 • Új tartalmak létrehozásához
 • dokumentumok konvertálásához ( PDF To JPG )
 • Megosztási feladatokhoz
 • Feliratok, logók elhelyezéséhez
 • Felhasználóbarát kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.gonitro.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Nitro Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
159,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Nitro Reader 5.5.9.22018-12-20 Nitro Reader 5.5.9.2 (0)
  A Nitro Reader egy igen professzionális irodai szoftver PDF fájlokhoz. Vele azokat meg lehet tekinteni, konvertálni, szerkeszteni, […]
 • PDF Studio 11.0.32016-09-18 PDF Studio 11.0.3 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • PDF Architect 4.0.09.254502015-11-15 PDF Architect 4.0.09.25450 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]
 • PDFtoJPG 1.3.5.12016-04-03 PDFtoJPG 1.3.5.1 (0)
  A PDFtoJPG egy speciális konvertáló szoftver, amivel PDF dokumentumot tudsz JPG formátumra alakítani. Rendkívül egyszerű használni, […]
 • CleverPDF 2.1.02018-09-23 CleverPDF 2.1.0 (0)
  A CleverPDF nevű alkalmazás közel 20 PDF kiegészítőt tartalmaz, amivel a tartalmak dinamikus módosítására van lehetőség. Ilyen a PDF […]