PDF

Nitro Pro 14.18.1.41

A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén hozhatsz létre új dokumentumokat, vagy akár szerkeszthetőek a meglévők. Az extra szolgáltatásai részeként konvertálási opciók is elérhetőek. ( PDF fájlból JPG formátumot lehet készíteni ). Szükség esetén a fájl feliratozható, vagy meg is osztható. Excel támogatással.

Hozz létre PDF fájlokat, szerkessz, vagy konvertáld azokat sokkal népszerűbb fájlformátumba a Nitro Pro nevű alkalmazással, rengeteg hasznos elengedhetetlen funkciót biztosít, amik mindenképp szükségesnek tekinthetőek, az adott fájl széleskörű kezeléséhez.

A Nitro Pro letöltése után egy gyakorlatilag minden fölösleges sallangtól mentes telepítés varázsló felület fogad, aminek a lépéseinek a követése után azonnal használható állapotba kerül. A szoftver kezelőfelületén az összes célspecifikus funkció felfedezhető, jól navigálható formában.

A Nitro Pro legfontosabb funkcióit kiemelve, a meglévő fájlokat szerkesztheted, vagy teljesen új tartalmat hozhatsz létre a hozzá szükséges fájlok kiválasztásával.

PDF dokumentumok szerkesztéséhez kiváló eszközöket kínál a Nitro Pro

Új dokumentum létrehozásakor, szabadon kiválasztott szöveges tartalom választható ki, definiálható a betűcsalád, az elhelyezkedés, természetesen fotók is felhasználhatóak. Konvertáláskor, PDF fájlból létre tud hozni Word, Excel, PowerPoint, vagy egyedi igény esetén akár képet is előállíthatsz belőle, itt JPG, PNG, TIFF kimenetet lehet kiválasztani. A szoftverrel egyedi feliratokat, vagy logókat is elhelyezhetsz a PDF dokumentumon belül.

A Nitro Pro sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Ingyenes megfelelőjeként választhatod a PDF24 Creator nevű szoftvert, vagy az Icecream PDF Converter-t, az utóbbi dekódolási feladatokra lett megtervezve.

A Nitro Pro egy professzionális PDF fájl kezelő alkalmazás, amivel új dokumentumokat lehet létrehozni, esetleg szerkeszteni a meglévőket. Ha PDF fájlból szeretnél képet létrehozni konvertálással, erre sem kell külön alkalmazást telepíteni, hisz ezt a funkciót is támogatja. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Nitro Pro

Nitro Pro Összefoglaló:

 • PDF szerkesztő alkalmazás
 • Új tartalmak létrehozásához
 • dokumentumok konvertálásához ( PDF To JPG )
 • Megosztási feladatokhoz
 • Feliratok, logók elhelyezéséhez
 • Felhasználóbarát kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.gonitro.com/
Nitro Pro letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Nitro Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 159,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Studio 2024.0.12024-06-25 PDF Studio 2024.0.1 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • PDFgear 2.1.52024-04-21 PDFgear 2.1.5 (0)
  A PDFgear mesterséges intelligenciával, PDF irodai tartalmak végtelen mennyiségű eszközökkel történő szerkesztési feladataihoz remek. […]
 • VOVSOFT – PDF to Image Converter 1.32024-03-22 VOVSOFT – PDF to Image Converter 1.3 (0)
  A VOVSOFT - PDF to Image Converter PDF szerkesztő az elvárásainknak megfelelően tud PDF dokumentumokat fotó formátumra alakítani. […]
 • iTop PDF 3.4.0.62023-03-10 iTop PDF 3.4.0.6 (0)
  Az iTop PDF egy Irodai fájlok, PDF dokumentumok szerkesztéséhez kifejlesztett szoftver amivel saját PDF tartalmat lehet létrehozni. […]
 • PDF Architect 9.0.27.197652022-10-10 PDF Architect 9.0.27.19765 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]

Szólj hozzá