PDF-Tools 7.0.324.1

A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz létrehozni új dokumentumokat. A szoftverrel többek között konvertálhatsz, feliratozhatsz, azok az opciók fedezhetőek fel amik ma fontosak, népszerűek az adott területen. Képeket is felhasználhatsz, egyszerre több fájlt is tud kezelni.

PDF fájlok szerkesztéséhez, az azok megnyitásukhoz az összes népszerű, egyben fontos opciót biztosító irodai szoftver a PDF-Tools. Ingyenesen is kipróbálható.

A PDF-Tools letöltése után a szoftver telepítésekor mód van, hogy kiválaszd, milyen formában szeretnéd futtatni. Prémium, vagy ingyenes kiadásban. Az utóbbi variáció esetén kevesebb funkciót biztosít.

PDF-Tools speciális lehetőségek:

A szoftver egyszerű, egyben hatékony módját biztosítja, hogy új PDF dokumentum fájlt tudj létrehozni, ahol a szokásos szövegformázáson kívül képeket is fel lehet használni. Ha egy meglévő tartalmat szeretnél módsítani, ekkor is a lehető legtöbb opció vehető igénybe. A PDF-Tools egyik különlegessége hogy szkennelhetőek, digitalizálhatóak bármilyen külső forrásból megadott tartalmak.

A PDF-Tools tud még konvertálni, ahol néhány speciális beállítás is felfedezhető, ez az opció célspecifikus feladatokhoz lehet hasznos. A széleskörű felhasználhatósága mellett rengeteg érvet fel lehet hozni. Nem csak PDF kiterjesztéseket tud megnyitni, hanem akár képeket is betallózhatsz, biztosítván a korábban említett műveleteket.

Az irodai alkalmazásból olyan alapvetőbb opciók sem maradhattak ki mint a fájlok hatékony, korszerű feliratozásának a lehetősége, forgatás, átméretezés, adott oldalak kinyerése, korábban hozzáadott feliratok eltávolítása.

Képkiterjesztés esetén a szoftver JPEG, PNG, TIFF, GIF formátumokat támogat. Az alkalmazás minden felhasználói kör számára optimális közeget biztosít abból a célból, hogy a lehető legszéleskörűbben lehessen PDF fájlokat szerkeszteni, újakat létrehozni. Egy beépített PDF megjelenítő funkciót is kínál.

Szerkesztéshez használható még a Nitro Pro ami megtervezés szempontjából némileg modernebb megoldás. Az ingyenes Ashampoo PDF Free Magyar nyelvű, inkább egyszerűbb szerkesztési mozzanatokhoz használható fel. Új dokumentumokhoz a PDFCreator nevű szoftver választható.

A PDF-Tools nevű alkalmazással PDF fájlokat szerkeszthetsz, konvertálhatsz, feliratozhatsz, képeket is felhasználhatsz a projektbe. Egyszerre több fájlt is meg tud nyitni, természetesen ez az adott feladat függvénye.

PDF-Tools

PDF-Tools Összefoglaló:

 • PDF kezelő alkalmazás
 • szerkesztési feladatokhoz
 • PDF megjelenítő funkció
 • Képeket is fel lehet használni a projektbe
 • Konvertálás
 • feliratozás
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF-Tools
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
60 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soda PDF Free 12.0.36.20832020-10-03 Soda PDF Free 12.0.36.2083 (0)
  A Soda PDF Free nevű irodai szoftverben általánosságban minden olyan funkció felfedezhető amiket használni szoktunk PDF fájloknál. A […]
 • Nitro Pro 13.222020-07-20 Nitro Pro 13.22 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • Add Watermark to PDF 5.1.3.82020-07-19 Add Watermark to PDF 5.1.3.8 (0)
  Az Add Watermark to PDF nevű alkalmazással kötegelten, egyszerre több PDF dokumentum fájlt tudsz feliratozni. A szoftver […]
 • Ashampoo PDF Free 2.0.72020-05-14 Ashampoo PDF Free 2.0.7 (0)
  Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF […]
 • PDF Shaper Professional 10.02020-04-22 PDF Shaper Professional 10.0 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]