PDF fájlok konvertálása Word fájlformátumra a Solid Commander irodai programmal

Egyedi, széleskörűen kezelhető fájlformátumok hozhatóak létre az irodai szoftverrel amivel a tartalmak ütemezetten konvertálhatóak, eltárolhatjuk a módosításhoz összeállított beállításokat. A Solid Commander programmal Excel, TXT, Word, PowerPoint, HTML dokumentumokat is létrehozhatunk.

PDF irodai dokumentumok szerkesztéséhez futtatható, különleges munkafolyamtokként megnyitható formátumra lehet a fájlokat átalakítani a Solid Commander PDF kezelő programmal. Elterjedt irodai fájlformátumokba tudjuk a dokumentumokat konvertálni amivel azokat akár munkafüzetekhez, illetve kimutatásokhoz is felhasználhatjuk. Billentyűparancsokkal is használhatjuk amivel ütemezett feladatokat lehet futtatni, PDF fájlokat nyithatunk meg, illetve eltárolhatjuk a konvertált irodai tartalmakat. Akár gyorsabban indítható el a PDF szerkesztő program, az előző feladatban létrehozott beállításokat el lehet tárolni. Szövegformázott, saját betűtípusú irodai formátumokra konvertálhatóak át a PDF fájlok.

PDF konvertálása Word dokumentum formátumra

Az alkalmazással a tartalmak szerkesztésekor a formátum, a forrás, kimeneti mappa, illetve a Word irodai dokumentum formátum kiválasztása után automatikusan átalakíthatóak RTF, DOCX fájllá.

A Solid Commander programmal Archiválható tartalmakat is készíthetünk, DOCX, RTX Word irodai formátumokra szerkeszthetőek PDF fájlok. PDF dokumentumok időzített módosítási feladataihoz próbálható ki. A PDF dokumentumok konvertálásához futtatható szoftver innen szerezhető be.

Solid Commander – PDF konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF fájlok konvertálása Word fájlformátumra a Solid Commander irodai programmal
Szerző
Leírás
PDF szerkesztési munkafolyamatokhoz elérhető szoftver a Solid Commander amivel Word, PowerPoint, Excel, TXT, HTML fájlformátumra lehet konvertálni a dokumentumokat.

Kapcsolódó szoftverek