Add Watermark to PDF 5.1.3.8

Az Add Watermark to PDF nevű alkalmazással kötegelten, egyszerre több PDF dokumentum fájlt tudsz feliratozni. A szoftver beállításainál számos speciális jellemzője módosítható ami a végeredmény jellemzőire igaz tehát remekül konfigurálható.

PDF fájloknál megszokott fájlkezelési feladat a tartalmak feliratozása ahol a tartalmon egy vízjel fájlt akarunk elhelyezni. Ezt általában az említett fájl formátum szerkesztésére alkalmas szoftverek is támogathatják ha csak feliratozni akarjuk azt az Add Watermark to PDF nevű szoftvert használjuk.

Az Add Watermark to PDF letöltése után a programot installálni kell majd azonnal neki is lehet látni a dokumentum fájlok szerkesztéséhez. A szoftver akkor lehet hasznos ha egyszerre több fájlt akarnánk ugyan azzal a feladattal szerkeszteni, fontos hogy ugyan azt a tartalmat kapjuk az eredeti minőségben.

A PDF kezelő alkalmazás indító felületén egy beépített nézőke is kiválasztható amivel a fájl eltárolása előtt lehet megtekinteni a tartalmat. A feliratozó használatát megelőzően csak azt a tároló mappát kell konfigurálni ahol azt el szeretnénk tárolni, ez több fájl esetén komoly hangsúly figyelembe vételét eredményezi.

A szoftver jól tud jönni ha egyszerre több fájlt akarunk átalakítani ahol egy előre elgondolt módszerrel akarjuk a rajta elhelyezendő feliratot elhelyezni. Különleges elvárásaink vannak a dokumentumok módosításakor. A szoftver beállításainál a felirat szöge is módosítható, forgatható, a betű méretét is teljes mértékben módosítani lehet, színvilág, definiálható, hogy hány oldalt akarunk feliratozni, illetve hogy az milyen mértékben legyen áttetsző.

A létrehozott beállításokat profilba lehet eltárolni így a legközelebbi használatakor szinte egyáltalán nem igényli, hogy ismét beállítsuk. Egyszerre több tartalom esetén megfelelő erőforrás, illetve időintervallum arányban dolgozik, tehát gyorsan feliratoz egyszerre több tartalmat.

PDF szerkesztésre az Add Watermark to PDF nevű szoftver helyett a PDF Shaper, illetve a Foxit Reader használható. Ha több feladatra van szükség ezek is futtathatóak dokumentum tartalmakhoz.

Az Add Watermark to PDF egy PDF fájl szerkesztő alkalmazás amivel azokat feliratozhatjuk, kiválasztható az elhelyezkedés, forgatás, betűk mérete, illetve hogy melyik oldalon szeretnénk azt.

Add Watermark to PDF

Add Watermark to PDF összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Add Watermark to PDF
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit PDF Editor 11.1.02021-10-12 Foxit PDF Editor 11.1.0 (0)
  A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő […]
 • Icecream PDF Editor 2.522021-09-08 Icecream PDF Editor 2.52 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]
 • PDF-Tools 7.0.324.12020-11-20 PDF-Tools 7.0.324.1 (0)
  A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz […]
 • AlterPDF 5.62021-10-15 AlterPDF 5.6 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • PDF Shaper Professional 11.42021-09-29 PDF Shaper Professional 11.4 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]