PDF fájlok egyesítésére modern kiegészítő a PDF Combiner

A PDF szerkesztő program egy ingyen használható irodai program ami egy korszerű megoldást biztosít, hogy dokumentum fájlokat tudjunk egyesíteni. A PDF Combiner jelszó védelmet is tartalmaz privát felhasználási okból tervezett fájlokhoz.

Az alkalmazás egy különleges PDF kezelési munkafolyamatra használható ami azok számára ideális akik az alábbi fájlformátumokkal rendszeresen dolgoznak. A szerkesztési feladatok során egy projekt részeként több PDF fájlt kell egyesíteni az általunk kiválasztott kritériumok alapján.

A PDF Combiner használata csak a fájlok betallózásából, illetve a szükséges lista sorrendben testre szabásából, illetve a titkosításból áll ahol akár jelszóval védhető meg hogy csak az általunk engedélyezett felhasználók nyithassák meg.

A PDF szerkesztő program egy modern funkciókkal tervezett program ami a szükséges módszer alapján támogatja, hogy a PDF szerkesztési projektben definiált fájlokat milyen sorrendben egyesítsük.

Azon tevékenységekhez amik során egy olyan projektet szeretnénk készíteni amihez csak az általunk engedélyezett felhasználók férhetnek hozzá az integrált jelszó kezelő funkciójával titkosítható a dokumentum, csak egy erős jelszót kell begépelni.

Az irodai szoftver a PDF Combiner ingyenes, aktuális telepíthető kiadása innen, a hordozható verziója innen szerezhető be.

PDF Combiner – PDF szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF fájlok egyesítésére modern kiegészítő a PDF Combiner
Szerző
Leírás
PDF fájlok egyesítéséhez ideális ingyen használható irodai program a PDF Combiner.

Kapcsolódó szoftverek