Irodai

PDF Combiner Portable 3.7.3

A PDF Combiner Portable egy telepítés nélkül használható PDF tartalmak szerkesztésére használható szoftver. A Free alkalmazással a fájlok egyesítése, illetve a jelszóval történő titkosítása is lehetséges. A PDF szerkesztő szoftver akár parancssorból is támogatja a futtathatóságát.

A szoftverrel PDF fájlformátumban kezelt dokumentumoknál lényeges szerkesztő funkciókat lehet elvégezni, a PDF Combiner Portable megoldásával PDF tartalmakat lehet egyesíteni.

A PDF Combiner Portable letöltése után egy tömörített, fájlkicsomagoló alkalmazás futtatása nélkül is kicsomagolható fájlként lehet eltárolni a számítógépen, azt csak ki kell bontani majd a szoftvert csak futtatni kell.

A PDF Combiner Portable telepíthető kiadásban is beszerezhető ha rendszeresen szeretnéd használni. Az irodai programmal egy minden PDF kezelő alkalmazással megtekinthető fájlt lehet készíteni, a szoftver használata során csekély erőforrást igényel, így akár több feladatot is elvégezhetünk a PDF fájlok szerkesztésekor.

A szoftver csak a legfontosabb beállításokkal rendelkezik ahol a PDF dokumentumok létrehozásához szükséges konfigurálást lehet elvégezni.

Az alkalmazás felhasználói felületére való PDF tartalmak betallózása fogd és vidd módszerrel, illetve az integrált fájlkezelővel normál betallózással lehet. A felhasználói felületen egy listát készít azokról a PDF fájlokról amiket egy projektben akarunk egyesíteni. Az elkészített listát módosítani lehet, több fájl betallózása, illetve a fölösleges dokumentumok eltávolítása lehet. A konfigurálás a PDF fájlok egyesítését megelőzően egyszerűen, illetve a kívánt funkciókkal lehet futtatnunk.

Módosítható a sorrendjük, haladó ismeretekkel rendelkező Windows tulajdonosok akár parancssorból is el tudják indítani az irodai alkalmazást.

A PDF Combiner Portable megoldásával titkosítható dokumentumokat is létrehozhatunk, így biztonságos, csak azok a felhasználók tudják a projektben definiált fájlokat megtekinteni akiknek a jelszót elküldtük.

PDF fájlok szerkesztéséhez univerzális irodai megoldás az Icecream PDF Editor, illetve a PDF Studio nevű alkalmazás ha nem csak PDF fájlok egyesítésére támogatott Windows kiegészítőt akarunk használni.

A PDF Combiner Portable egy telepítés nélkül használható PDF szerkesztő program amivel egy korszerű irodai megoldás használható PDF fájlok egyesítéséhez. Korlátlanul használható bárki számára.

PDF Combiner Portable

PDF Combiner Portable Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF Combiner Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Combiner 2.52023-04-07 PDF Combiner 2.5 (0)
  A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a […]
 • CubePDF Utility 4.0.0.02024-06-30 CubePDF Utility 4.0.0.0 (0)
  A CubePDF Utility a PDF irodai dokumentumokkal szerkesztési rutin feladatokat elvégző számítógép futtatók számára nagyszerű, az […]
 • PDFgear 2.1.52024-04-21 PDFgear 2.1.5 (0)
  A PDFgear mesterséges intelligenciával, PDF irodai tartalmak végtelen mennyiségű eszközökkel történő szerkesztési feladataihoz remek. […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]

Szólj hozzá