Irodai

PDF-XChange Viewer Portable 7.0 Build 327.0

A PDF-XChange Viewer Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő PDF olvasó program. A szoftver segítségével a megnyitott fájlokon alapvető szerkesztési feladatokat is végre tudsz hajtani, azt ki tudod nyomtatni, objektumokat szúrhatsz be, vagy akár képlopásokat is készíthetsz adott fontosabb részletekről. Szükség esetén a PDF fájlok képként való mentését is támogatja ( PDF To PNG ). Természetesen Magyar nyelvi támogatást is biztosít. Free alkalmazás.

Egy univerzális PDF kezelő alkalmazás a PDF-XChange Viewer Portable amivel nem csak adott PDF dokumentumokat tudsz megnyitni, azt megtekinteni, hanem akár azokon néhány egyszerűbb, elengedhetetlen szerkesztési feladatot is végrehajthatsz. Az alábbi kiadást nem kell installálni, hordozható változatban futtatható. Rendszeres használatra telepíthető változatban is elérhető.

A PDF-XChange Viewer Portable letöltése után a kapott tömörített fájl tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a mappában található alkalmazásra kattintva az azonnal használható állapotba kerül.

A PDF-XChange Viewer Portable kezelőfelülete igazán remekre, áttekinthetőre sikeredett, könnyen navigálható. A megnyitásra szánt PDF fájlt egyszerűen a felületére lehet húzni, ennek végrehajtása után válik elérhetővé az összes funkció amit támogat.

A szoftver alapvetően PDF fájlok olvasására lett tervezve, itt az összes kényelmi funkciót biztosítja. A fájlt bizonyos részeire rá lehet nagyítani, de akár azokról képernyőmentéseket is készíthetsz, erre is biztosít egy menüpontot.

A PDF-XChange Viewer Portable szerkesztés esetén, mint korábban említettük, néhány alapvető opciót biztosít csak, lehet vele objektumokat beszúrni, azon belül feliratozni, vagy adott szövegkörnyezetet kiemelni. Ideális még PDF fájlok képpé alakításához is. A szoftver elérhető prémium változatban is ami ettől sokkal több szerkesztési funkcióhoz biztosít szabad hozzáférést.

A konfigurációs panelon néhány alapvetőbb, fontosabb beállításhoz lehet hozzáférni.

PDF kezelő alkalmazásként használhatod még a Sumatra PDF Portable, vagy a Foxit Reader Portable nevű programot. Ők sem igényelnek telepítést, hordozható változatok.

PDF-XChange Viewer Portable egy rengeteg hasznos lehetőséggel ellátott PDF olvasó, szerkesztő program, ez a telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. A megvásárolható változat sokkal több szerkesztési lehetőséget szolgáltat.

PDF-XChange Viewer Portable

PDF-XChange Viewer Portable Összefoglaló:

 • PDF olvasó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • PDF fájlok képpé alakítása ( PDF To PNG )
 • beépített képlopó
 • PDF fájlok szerkesztéséhez
 • jól navigálható kezelőfelület
 • egyszerű használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.tracker-software.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF-XChange Viewer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-XChange Viewer 7.0 Build 327.02018-10-01 PDF-XChange Viewer 7.0 Build 327.0 (0)
  A PDF-XChange Viewer egy PDF dokumentumok megnyitására, megtekintésükre és az azokon történő alapvető szerkesztésükre alkalmas […]
 • Foxit Reader Portable 2024.2.2.251702024-05-24 Foxit Reader Portable 2024.2.2.25170 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is tartalmaz. Ezt […]
 • PDFgear 2.1.52024-04-21 PDFgear 2.1.5 (0)
  A PDFgear mesterséges intelligenciával, PDF irodai tartalmak végtelen mennyiségű eszközökkel történő szerkesztési feladataihoz remek. […]
 • Ashampoo PDF Free 3.0.52022-07-19 Ashampoo PDF Free 3.0.5 (0)
  Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]

Szólj hozzá