Icecream PDF Split & Merge 3.41

Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező tartalmakat tudod kezelni. A Free alkalmazással PDF fájlokat tudsz darabolni, illetve egyesíteni. Támogatja a dokumentumok titkosítását. Olvasó funkciót is tartalmaz. Magyar nyelvű.

Ez az ingyenesen használható PDF kezelő alkalmazás azok számára lehet hasznos akik rendelkeznek egy olyan PDF dokumentum fájllal, ami darabolni szeretnének, esetleg egy meglévő példányhoz szeretnének hozzáfűzni, egyesíteni két különálló példányt. Az Icecream PDF Split & Merge használata nagyon egyszerű, Magyar nyelvű.

Az Icecream PDF Split & Merge letöltése után a szoftver installálása után azonnal futtatható, elvégezhető vele a szóban forgó két legfőbb feladat.

Icecream PDF Split & Merge PDF fájlok egyszerű szerkesztése:

Az Icecream PDF Split & Merge nevű dokumentum kezelő szoftver funkcionálisan nem biztosít annyi lehetőséget mint a hasonló jellegű szerkesztő szoftverek, alapvetően csak két fő funkciót támogat, azt viszont a lehető legszéleskörűbben, felhasználó központúbban.

Az alkalmazással PDF fájlok egyesíthetőek, illetve darabolhatóak, ahol opcionálisan adott részletek eltávolítására is mód van.

Az Icecream PDF Split & Merge indítását követően az indítópanelon ezek a fő funkciók választhatóak ki. Daraboláskor csak be kell a számára tallózni azt a PDF fájlt amin el szeretnéd ezt végezni, itt egy beépített PDF olvasót is biztosít ehhez, így könnyebb dolgod lesz a későbbiekben.

A darabolás a következő kritériumok szerint végezhető el: Egy oldalas, oldalcsoport szerint, szerkesztés, ekkor bizonyos kiválasztott tartalmakat el tudsz távolítani, illetve tartomány alapján.

Egyesítéskor csak annyi dolgod van, hogy tallózz be minden olyan PDF fájlt amit fel szeretnél erre használni. Ha szükséges az Icecream PDF Split & Merge néhány haladó beállításhoz is hozzáférést biztosít, itt hozzáférési jogosultságok adhatóak hozzá, jelszóval védhető le, tiltható a szerkesztés, nyomtatás, illetve annak a sokszorosítása, ez inkább magánjellegű tartalmak esetén lehet hasznos.

PDF tartalmak konvertálásához használhatod az Icecream PDF Converter nevű alkalmazást, Titkosítási támogatást az PDF24 Creator tesz lehetővé, ezt a szoftvert is fel lehet használni fájlok egyesítésére. Darabolni az UnityPDF tud.

Az Icecream PDF Split & Merge egy ingyenes, Magyar nyelvű PDF szerkesztő szoftver, amivel PDF fájlokat tudsz egyesíteni, illetve ha szükséges darabolni úgy hogy opcionálisan el tudod abból távolítani azokat az összetevőket amik a számodra nem szükségesek. Nagyon egyszerű a használata, szükség esetén a fájlt titkosítani is lehet.

Icecream PDF Split & Merge

Kapcsolódó:

PDF fájlok egyesítése, darabolása az Icecream PDF Split & Merge segítségével

Icecream PDF Split & Merge Összefoglaló:

 • PDF kezelő alkalmazás
 • fájlok darabolásához, egyesítéséhez
 • Helyi menü integráció
 • titkosíthatóak a tartalmak
 • beépített PDF olvasó funkció
 • nagyon egyszerű a használata
 • minimális konfigurációra van szükség
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Icecream PDF Split & Merge
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • PDF Candy Desktop 2.872020-02-20 PDF Candy Desktop 2.87 (0)
  A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még […]
 • Bullzip PDF Studio 1.1.0.1882021-12-04 Bullzip PDF Studio 1.1.0.188 (0)
  A Bullzip PDF Studio PDF dokumentumok megtekintéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez választható. A szoftverrel PDF dokumentumok […]
 • PDF Shaper Professional 11.42021-09-29 PDF Shaper Professional 11.4 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]
 • Icecream PDF Editor 2.522021-09-08 Icecream PDF Editor 2.52 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]