Leawo Prof. Media: Blu-ray minőségben használható konvertáló, Rippelő szoftver

A konvertáló alkalmazás Blu-ray minőségben is képes videókat átalakítani, vagy akár Rippelheted a meglévő DVD lemezedet. A Leawo Prof. Media YouTube böngészőt is tartalmaz.

A szoftver abban jeleskedik a konvertáló programok között hogy egy beépített YouTube klienst, böngészőt is tartalmaz amivel nem csak hogy egyszerűen meg tudod tekinteni a téged érdeklő tartalmakat, hanem azt azonnal le is tudod tölteni, majd egy projekt formájában azt egy adott felhasználási területre lehet igény szerint elkészíteni. A Leawo Prof. Media biztonsági mentések készítéséhez is felhasználható, ahol a gépedre Rippelheted a korábban létrehozott DVD lemezeidet.

Itt akár saját műsoros DVD, Blu-ray adathordozókat is létrehozhatsz amihez saját dizájnos menü választható ki. Az összeállításban elhelyezhetőek képek is, az elkészülte után az író funkciójával archiválható. A konvertáló teljes Magyar nyelvi támogatással használható, remek, navigálás, ígéretes, széles körű felhasználhatóság mondható el róla. Ha felkeltette az érdeklődésedet a szoftver, a szabadon kipróbálható változat, vagyis a Leawo Prof. Media innen tölthető le. Érdemes felhívni a figyelmet a YouTube böngészőjére. Ingyenesen funkció korlátozással használható.

Leawo Prof. Media – konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Leawo Prof. Media: Blu-ray minőségben használható konvertáló, Rippelő szoftver
Szerző
Leírás
Leawo Prof. Media - Blu-ray minőségben használható konvertáló program

Kapcsolódó szoftverek