Blog

Komplex médiacenter zenei fájlok lejátszásához, szerkesztéshez, vagy akár konvertáláshoz: BlazeMedia Pro

A címben említett szoftver egyetlen felületen rengeteg nélkülözhetetlen feladatot támogat amik zenei tartalmaknál lehet szükséges. Ilyen a fájlok lejátszása, illetve a szerkesztésük, konvertálás, lemezre írás. A BlazeMedia Pro ID3 Tag szerkesztővel is rendelkezik.

A multimédiás center a BlazeMedia Pro kipróbálásával, egy szoftver segítségével tudsz zenei tartalmakat lejátszani, illetve szerkeszteni. Ha azt egy CD/DVD lemezen szeretnéd később eltárolni, erre egy író funkciót is tartalmaz. A szoftver használata igen egyszerű, a nehézkes telepítési lépésektől eltekintve minden általa támogatott funkciót könnyedén ki lehet választani a fő indítópanelon. Ilyen a tartalmak lejátszása, konvertálás, a CD/DVD írás, audió felvételek készítése, egyszerűbb szerkesztési feladatok ahol a legjellemzőbb paraméterek módosítása tehető meg. A csekély mérettel rendelkező program az erőforrásokkal is arányos igényeket támaszt, így régebbi PC konfigurációkon, illetve olyan gépeken is remek választás ahol osztott hardveres erőforrás eloszlás várható a későbbiekben. A BlazeMedia Pro multifunkciós megoldása innen szerezhető be, ami rengeteg ma fellelhető formátumhoz nyújt olyan megoldást amit eddig más programok nem tudtak. Egy ígéretes alkalmazás Windows rendszerre.

A BlazeMedia Pro felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Komplex médiacenter zenei fájlok lejátszásához, szerkesztéshez, vagy akár konvertáláshoz: BlazeMedia Pro
Szerző
Leírás
BlazeMedia Pro - Zene lejátszó, szerkesztő, ami ID3 Tag kezelő funkcióval is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá