Profil beállításokkal rendelkező konvertáló program a Hitpaw Video Converter

Gyorsabban és egyszerűbben lehet konvertálni a multimédiás tartalmakat a Hitpaw Video Converter megoldásával mivel sokkal kevesebb beállításra van szükség. Rengeteg formátumot tartalmaz a támogatottsági lista, mobil készülékekre is létrehozhatunk videót. Profilosan konfigurálható.

FullHD videó felbontásban is létrehozhatunk videókat az alábbi ingyenes konvertálóval amivel kiváló minőségben lehet elkészíteni a multimédiás tartalmat. A program számára egyáltalán lényegtelen hogy azt hol szeretnénk lejátszani. Lehet az a gépünk, külső eszközök, vagy akár mobil.

Konvertáló alkalmazás mobil eszközökhöz

Az utóbbihoz egy profilban létrehozott beállítás választható ki, nincs szükség, hogy a tartalom minőségéhez szükséges jellemzőket kézzel definiáljuk. A Hitpaw Video Converter csak a lényegesebb beállításokat tartalmazza, ahol a fájl eltárolásának a helye, illetve a formátumok definiálása választható ki.

Konfigurálható konvertálási profilok

A konvertáláshoz létrehozott profiloknál található beállításokat módosítani lehet, a fejlesztő által definiált beállítások átnevezésén kívül a manuális paraméterek is létrehozhatóak.

Az ingyenes, rengeteg pozitív jellemzővel leírható multimédiás fájlok konvertálására használható program innen tölthető le. A telefonodra is készíthetsz vele csengőhangot, vagy akár szórakoztató videó formátumban tartalmakat.

Hitpaw Video Converter – videó dekódoló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Profil beállításokkal rendelkező konvertáló program a Hitpaw Video Converter
Szerző
Leírás
Profilosan is beállítható videó konvertáló szoftver. A Hitpaw Video Converter mobil készülékekre is tud filmeket készíteni.

Kapcsolódó szoftverek