Hitpaw Video Converter 3.20

A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free alkalmazással videókat, illetve audió tartalmakat lehet konvertálni, illetve mobilokra létrehozni multimédiás fájlokat. Profil szerinti beállításokat is használhatunk. MP4, MOV, MKV, AVI, DivX, MPEG, ASF kodekek választhatóak ki.

A szoftverrel egy ingyenes konvertálót futtathatunk amivel szinte bármilyen formátum bármely felhasználási területre létrehozható. A konvertáló program profil szerinti konfigurációja akár mobilokhoz is támogatott kimenetek létrehozását is képes lehetővé tenni. A Hitpaw Video Converter idővel mindenképp népszerű szoftverré válhat.

A Hitpaw Video Converter letöltése után a tartalmak konvertálásához a szoftvert telepíteni kell, futtatni majd az esetleges beállításokat kell úgy módosítani, hogy a végeredmény létrehozásához szükséges jellemzőket kapjuk.

A konvertáló manuális és profil szerint támogatja, hogy a beállításainál a kodek formátumokat, illetve a felbontást meghatározzuk. A profilok módszernél lehet kiválasztani, hogy milyen mobilra szeretnénk létrehozni tartalmat a Hitpaw Video Converter dekódolóval, de ha nem felel meg a felhasználási területnek a rendelkezésre álló jellemzők, azt módosíthatjuk.

Hitpaw Video Converter – Videó, audió konvertáló

Módosítható a mintavételezési frekvencia, Bitráta, felbontás. A saját beállításokat átnevezhetjük, így a szoftver akár több videó, illetve zenei fájl konvertálásához is tökéletes. MP4, MOV, MKV, AVI, DivX, MPEG, ASF formátumokat is tartalmaz az a fájl lista amilyen kimenetre létrehozható a tartalom. A konvertáláshoz kiválasztható videókat a felhasználói felületére lehet húzni, illetve betallózható, az hogy milyen eljárást választunk ki. Az adott helyzettől teljesen függetlenül áll rendelkezésre.

A dekódolás a Hitpaw Video Converter megoldásával rengeteg fölösleges eszköz használata nélkül valósítható meg ahol csak a formátumot kell meghatározni. Profilos beállításokat is előre készítettek hozzá a kezdő kipróbálók számára. Videók konvertálásához a Hybrid, illetve Freemake Video Converter használható.

A Hitpaw Video Converter egy ingyenesen használható konvertáló ami profilos beállításokkal támogatott alkalmazás felhasználóbarát tervezéssel próbálható ki, rengeteg népszerű kodek tartalomhoz.

Hitpaw Video Converter

Hitpaw Video Converter Összefoglaló:

Hitpaw Video Converter letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hitpaw Video Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • Seven Converter 1.5.1.02022-04-25 Seven Converter 1.5.1.0 (0)
  A Seven Converter egy nyílt forráskód alapján kiadott ingyenes konvertáló program videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. Manuálisan […]
 • UltraVideoConverter 1.0.02020-05-08 UltraVideoConverter 1.0.0 (0)
  Az UltraVideoConverter egy kötegelt feladat támogatással rendelkezésre álló konvertáló szoftver amivel AVI, illetve MP4 formátumok […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]