UltraVideoConverter 1.0.0

Az UltraVideoConverter egy kötegelt feladat támogatással rendelkezésre álló konvertáló szoftver amivel AVI, illetve MP4 formátumok hozhatóak létre egy korszerű módszerrel. A Free alkalmazást kezdők is nagyon egyszerűen tudják használni mivel csak a legegyszerűbb és legfontosabbnak számító beállításokat tartalmazza.

Multimédiás tartalmakhoz létrehozott konvertálási feladatokhoz kezdőknek remek választás a UltraVideoConverter, ha egyszerre több tartalmat kellene átalakítani erre a programra lesz szükséged.

Az UltraVideoConverter letöltése után a telepítési feladat után vele ikon hozható létre az asztalra, azonnal el lehet indítani vele a programot.

A konvertáló szoftver használata csak néhány lépést igényel, ahol a beállítások mint kiegészítő funkció nem áll rendelkezésre, a fejlesztő egy előre hozzáadott profilt használ fel ahol egy általános paraméterekkel rendelkező multimédiás fájl készíthető el.

A konvertáláskor egyszerre több fájlt is ki lehet választani, így kötegelt feladat támogatást lehet említeni mint jellemző tulajdonság.

Az összes konvertálandó fájlt be kell tallózni az UltraVideoConverter dekódolójának a felületére ezután azonnal átalakítjuk a tartalmat. Az időhossz mint a hasonló dekódolóknál a tartalom méretétől függ.

Az UltraVideoConverter azoknak lehet megfelelő akik csak AVI, MP4 formátumokkal dolgoznak. A több tartalom szerint történő munkafolyamatokhoz a szoftver felhasználói felületén több módszer szerint lehet azokat rendszerezni, a későbbi tartalmi áttekintés miatt lett kifejlesztve. A fájlok manuális betallózásakor azokat egyenként, vagy akár mappában eltárolt módszerrel is kiválaszthatjuk.

Hatékony videó konvertáló tökéletes szoftveres jellemzőkkel, de ha mégsem megfelelő mivel több formátummal is szeretnénk dolgozni, abban az esetben a Freemake Video Converter, illetve a Soft4Boost Video Converter dekódolóját választhatjuk mint alternatíva.

Az UltraVideoConverter ingyenes konvertálójával videókat lehet átalakítani, ahol a program egyik hasznos jellemzőjét abban tapasztalhatjuk, hogy egyszerre több fájlt is lehet vele szerkeszteni egyszerre, a telepítése után szinte azonnal rendelkezésre állnak a módosításhoz szükséges eszközök. Viszonylag kevés kodeket támogat de viszont remek minőségben lehet azt megkapnunk.

UltraVideoConverter

UltraVideoConverter Összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UltraVideoConverter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hitpaw Video Converter 3.202023-10-24 Hitpaw Video Converter 3.20 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • Simple Video Editor 1.5.0.02023-11-18 Simple Video Editor 1.5.0.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • MiniTool Video Converter 2.1.22020-12-31 MiniTool Video Converter 2.1.2 (0)
  A MiniTool Video Converter egy kötegelt feladat támogatással rendelkező konvertáló szoftver ami teljes mértékben ingyenes videó, […]