AVI, MP4 fájlok konvertálásához remek program az UltraVideoConverter

Az alkalmazás kettő népszerű kodek formátumot támogat konvertáláshoz ahol AVI tartalomból lehet létrehozni MP4 fájl formátumot. Ha rengeteg multimédiás fájllal rendelkeznél, az egyik legjobb választás mivel kötegelt feladat támogatással rendelkezik. Az UltraVideoConverter ingyenesen áll rendelkezésre.

A videó dekódoló szoftver azoknak biztosít multimédiás fájlok átalakítására megoldást akik egyszerre több tartalmat szeretnének átalakítani, ahhoz egy minimalista felhasználói felülettel létrehozott alkalmazást akarnak ami teljesen ingyenes.

Az UltraVideoConverter valóban néhány lépést igényel, hogy konvertálni tudd a betallózott multimédiás tartalmat, előre kiválasztható az eltároláshoz szükséges mappa.

A támogatott formátumoknál AVI fájlokból hozhatsz létre konvertálással MP4 kodek formátumot azt a rendszeresen fejlesztett videó lejátszók le tudják játszani.

Nincs lehetőség arra hogy konfiguráljuk, ez előny is mivel sokkal egyszerűbb használni a programot nincs szükség időigényes beállításokkal foglalkozni.

A több fájlból történő feladat listák létrehozása után a program felhasználói felületén több módszerrel is rendszerezhetőek a videók, név, illetve akár feladat státusza alapján.

A program teljesen ingyenes, csekély erőforrással rendelkezik, a minőség megőrzése szerint hozható létre a kész, átalakított videó. Sajnos Manuálisan nem lehet egyéb minőséggel kapcsolatos beállításokat módosítani. Innen tölthető le ha ki akarnánk próbálni.

UltraVideoConverter – videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
AVI, MP4 fájlok konvertálásához remek program az UltraVideoConverter
Szerző
Leírás
Ingyenes, nagyon egyszerű funkciókkal, illetve eszközökkel rendelkező konvertáló szoftver az UltraVideoConverter videó fájlokhoz.

Kapcsolódó szoftverek