Konvertáló programok

iCareAll Video Converter 1.0

Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás egy beépített médialejátszót is tartalmaz. A választható formátumokat profil formájában biztosítja, értelemszerűen manuális konfiguráció is igénybe vehető, itt AVI, MPEG, OGG, WMA, ASF, MP3, DivX, WAV kimeneteket lehet választani.

Egy egyszerűen használható, nem csak videók, illetve audió tartalmak konvertálására alkalmas multimédiás segédalkalmazás az iCareAll Video Converter. Amellett hogy rengeteg funkciót biztosít, egyben ingyenesen próbálható ki bárki számára.

Az iCareAll Video Converter letöltése után, egy hagyományos telepítési folyamat zajlik le, ezt követően egy áttekinthető, modern felhasználói felületen lehet munkára fogni.

A konvertálásra szánt videót az alkalmazás beépített fájlkezelő szolgáltatásával lehet a számára betallózni. A program különlegessége, hogy rengeteg formátumot támogat, ezt profil szerint is ki lehet választani, mobil márkákra optimalizált kimeneteket is választhatsz, így a végeredményt a mobilodon is minőségromlás nélkül tekintheted meg.

Az iCareAll Video Converter természetesen manuális profilokat is biztosít, itt kodek jellemzők szerint választhatod ki a számodra ideális formátumot. Szükség esetén kézzel választható ki a bitráta, mintavételezési frekvencia.

Néhány fontosabb formátumot kiemelve támogatja az AVI, MPEG, DivX, OGG, WMA, MP3, OGG, ASF, FLAC, AAC, DV kodekeket. A lista nem teljes.

Az alkalmazással egyszerűbb videószerkesztési feladatokat is el lehet látni, a médiafájl vágható, erre a feladatra egy igen egyszerűen használható menüpontot biztosít.

Az iCareAll Video Converter sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de szerencsére ez nem akkora hátrány mivel a használata a kezdőknek sem okoz problémát.

A beállításainál kiválasztható, hogy milyen mértékben terhelje le a processzort konvertálás alatt ( konfigurálható a prioritás ). Biztosít egy beépített médialejátszót, ami szerkesztés esetén is igénybe vehető.

Dekódolásra használhatod még az Avidemux nevű alkalmazást, vagy a Format Factory megoldását, ami az egyik legnépszerűbb konvertáló.

Az iCareAll Video Converter egy videók, illetve audió tartalmak konvertálására alkalmas szoftver, biztosít egy alapvető videó szerkesztő funkciót, ami videók vágása esetén jöhet jól. Ingyenes kiadás.

iCareAll Video Converter

iCareAll Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • Profilos, manuális kimeneti választási lehetőség
 • egyszerű használat
 • beépített médialejátszó
 • videó szerkesztő funkció
 • Videók vágásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.icareall.com/video-converter/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iCareAll Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.1782024-06-14 Freemake Video Converter 4.1.13.178 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • Free MKV to AVI Converter 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat […]
 • A’s Video Converter 7.17.12022-01-14 A’s Video Converter 7.17.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]

Szólj hozzá