A’s Video Converter 7.16.1

Az A’s Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így azt a későbbiek során sokkal egyszerűbben tudod lejátszani a kedvenc médialejátszódon. Használható audió fájlokhoz is. A szoftver alapvető szerkesztési funkciókat is biztosít. Free alkalmazásként használhatod.

Ha rendelkezel egy olyan videóval aminek a kimeneti formátuma a számodra nem megfelelő mivel azt a kedvenc médialejátszód nem támogatja, esetleg azon alapvetőbb szerkesztési feladatokat hajtanál végre, akkor ehhez kipróbálhatod az A’s Video Converter nevű programot. Az A’s Video Converter hordozható változatban is beszerezhető.

Az A’s Video Converter letöltése után gyakorlatilag néhány kattintással telepíthető, aminek a végeztével azonnal használható állapotba kerül.

Az alkalmazás kezelőfelülete áttekinthető, rugalmasan navigálható. A konvertálásra szánt videót egyszerűen a felületére lehet húzni, ez természetesen több fájl is lehet, tehát kötegelt dekódolást is támogat, így rengeteg időt lehet megtakarítani ilyen jellegű feladatok esetén.

Az A’s Video Converter tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a szóban forgó tartalom közvetlenül meg is tekinthető.

Videók konvertálásához használható az A’s Video Converter

Inkább felvett tartalmakra jellemző, hogy az olyan részleteket, illetve jellemzőkkel bírnak amik rontanak a felhasználói élményen, szerencsére vele ez némileg korrigálható, mivel videók szerkesztésére is alkalmas. Itt rengeteg tulajdonság módosítható, vágni lehet a médiát, módosíthatod a bitrátát, Audió tulajdonságok. A program értelemszerűen zenei anyagok esetén is maximális támogatást biztosít.

Ha ettől több lehetőségre tartasz igényt, helyette használhatod a Format Factory konvertálóját, ami kiemelkedő lehetőségeket biztosít, ráadásul igen népszerű az ingyenes dekódoló programok között.

Videó szerkesztési funkciót biztosít még az XMedia Recode, illetve a xrecode III dekódolója. Az utóbbi ID3 tag szerkesztővel is el van látva.

Az A’s Video Converter egy videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami egy beépített videó szerkesztőt, lejátszót is tartalmaz. Funkcionálisan az egyszerűségre koncentrál. Sajnos Magyar nyelven nem tud.

A's Video Converter

A’s Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • audió fájlok esetén is használható
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • beépített médialejátszó
 • videók szerkesztéséhez
 • kötegelt feladatok ellátásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://bluesky-soft.com/en/AsVideoConv.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
A's Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • A’s Video Converter Portable 7.16.12021-09-20 A’s Video Converter Portable 7.16.1 (0)
  Az A's Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható videók, illetve audió fájlok konvertálásához használható program. Az […]
 • iCareAll Video Converter 1.02016-12-05 iCareAll Video Converter 1.0 (0)
  Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]
 • Free OGV Video Converter 1.32021-07-17 Free OGV Video Converter 1.3 (0)
  A Free OGV Video Converter videó konvertáló szoftver hatékony multimédiás megoldás amivel szinte bármilyen formátumból OGV, HTML5 […]