Portable konvertálók

A’s Video Converter Portable 7.17.0

Az A’s Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható videók, illetve audió fájlok konvertálásához használható program. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz egy beépített videó lejátszót, szerkesztőt is. Támogatja, hogy egyszerre több fájlt is tudj konvertálni.

Egy hordozható formában igénybe vehető konvertáló program az A’s Video Converter Portable, ami felhasználható audió, illetve videó fájlok népszerűbb kimenetbe való átalakításához. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni, több gépen is használható anélkül hogy bármilyen fájlmódosulás történne, nem szemetel.

Az A’s Video Converter Portable letöltése után gyakorlatilag csak annyit kell tenned, hogy a lementett tömörített fájl tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, azonnal munkára foghatod. Ha mégis installálnád telepíthető változatban is elérhető.

A program kezelőfelülete a hasonló konvertáló programokkal összehasonlítva némileg egyszerűbbre lett tervezve, de ez a tény nem ront a felhasználhatóságon. A program ideális hogy videókat, illetve audió fájlokat tudj konvertálni, itt akár egyszerre több médiaelem is betallózható a számára. A dekódolandó multimédiás fájlokat egyszerűen a felületére kell húzni, a szükséges konfiguráció végrehajtása után igen gyorsan képes azokat átalakítani.

Az A’s Video Converter Portable tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a kérdéses tartalmak meg is nyithatóak. Ha szerkeszteni szeretnéd azokat erre is biztosít külön opciót.

Szerkesztéskor alkalmazhatsz szűrőket, kivághatsz fölösleges részleteket, módosítható a bitráta értéke. Ezek a módosítási lehetőségek külön igénybe vehetőek audió, illetve videó jellemzők esetén.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod helyette a MediaCoder Portable vagy a VidCoder Portable nevű konvertálót, ami Rippelési feladatokat is képes ellátni, sőt Blu-Ray támogatással is rendelkezik.

Az A’s Video Converter Portable egy cserélhető adathordozóról is futtatható audió, továbbá videó fájlok konvertálására alkalmas program, amivel szerkeszteni is tudod azokat. Felfedezhető benne egy beépített médialejátszó, egy munkafolyamaton belül egyszerre több médiafájlt is tud konvertálni. Windows 10 operációs rendszeren is teljes értékűen futtatható.

A's Video Converter Portable

A’s Video Converter Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
A's Video Converter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • A’s Video Converter 7.17.12022-01-14 A’s Video Converter 7.17.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]
 • File Converter 2.0.22024-04-22 File Converter 2.0.2 (0)
  A File Converter eszközével igény szerint tudunk fájlokat helyi menüből akár kötegelten konvertálni. A szoftver tökéletesen működik […]
 • GiliSoft Video Converter 12.2.02023-10-19 GiliSoft Video Converter 12.2.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • Ashampoo Video Converter 1.0.0.44 (0096)2017-04-20 Ashampoo Video Converter 1.0.0.44 (0096) (0)
  Az Ashampoo Video Converter egy professzionális videó konvertáló szoftver, ami egy beépített szerkesztő funkcióval is rendelkezik. Az […]
 • 1AV Video Converter 1.0.1.002016-12-18 1AV Video Converter 1.0.1.00 (0)
  Az 1AV Video Converter egy akár profilos formában futtatható videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program […]

Szólj hozzá