Video Converter Expert 2.3

A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek fájlkiterjesztéssel akár mobilokon megnyitható paraméterekkel készíthető el. A Free alkalmazás parancssorból is használható, akár szöveges dokumentum, CSV feladat listaként lehet beimportálni azokat a multimédiás tartalmakat a listába amit dekódolással akarunk támogatott videó fájlformátumra létrehozni. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz. MPEG, AVI, XviD, WMV, MKV, 3GP, Webm, MP3 fájlformátumokhoz.

A multimédiás program egy kötegelt feladat támogatással használható konvertáló szoftver ami rengeteg kodek formátumhoz hatékony. Korszerű, kezdő, illetve haladó szaktudással rendelkező Windows futtatónak lényeges funkciókkal választható. Mobil, illetve Windows rendszeren elérhető multimédiás programmal lejátszható tartalmakhoz biztosított, a Video Converter Expert. Dekódolási fájllista kiegészítővel képes egy munkafolyamatban akár több videó konvertálását futtatni. A szoftver Windows intézőből is lehetőséget biztosít a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

A Video Converter Expert letöltése, illetve a telepítése után a dekódolási feladatokhoz szükséges funkciók egy felső eszköztáron választhatóak ki ami akár gyorsbillentyűs parancsokkal lehet kényelmesebben, felhasználóbarát definícióval futtatnunk.

A videó konvertáló a Video Converter Expert abban az esetben egy hatékony program ha több videót is szerkeszteni szeretnénk egy feladaton belül, ahol akár egy korábban létrehozott konvertálási feladat szöveg, CSV fájllistán lehet kiválasztani a dekódolásához szükséges tartalmakat.

A multimédiás tartalom jellemzőit profil szerint lehet meghatároznunk ami sokkal egyszerűbb, gyorsabb, illetve felhasználóbarátabb megoldás.

Parancssorból is használható videó konvertáló a Video Converter Expert

Videó, illetve audió tartalmak szerkesztéséhez, a kodek jellemzők módosításához kipróbálható konvertáló program az XMedia Recode, illetve a Format Factory.

A Video Converter Expert egy egyszerű módszerrel használható videó konvertáló program amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet fájlokat konvertálni szerkeszteni. Parancssorból is használható, profi dekódolási lehetőségek, audió paraméterek kicserélése, szövegek rajzolhatóak a kipróbáló igényeihez szükséges videó objektum területre.

Video Converter Expert

Video Converter Expert Összefoglaló:

 • videó konvertáló program
 • kötegelt feladat támogatás
 • parancssorból is futtatható
 • Mobil készülékek által támogatott videók készítése
 • korszerű indítópanel
 • Windows intéző integráció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.4dots-software.com/video-converter-expert/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Video Converter Expert
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • Eusing Free Video Converter 2.02017-01-22 Eusing Free Video Converter 2.0 (0)
  Az Eusing Free Video Converter egy nagyon egyszerűen használható, videók, illetve audió fájlok azonnali konvertálására alkalmas […]
 • iCareAll Video Converter 1.02016-12-05 iCareAll Video Converter 1.0 (0)
  Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a […]
 • save2pc Light 5.6.3.16212021-10-19 save2pc Light 5.6.3.1621 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]