Eusing Free Video Converter 2.0

Az Eusing Free Video Converter egy nagyon egyszerűen használható, videók, illetve audió fájlok azonnali konvertálására alkalmas program. A szoftver dekódolni AVI, MP4, 3GP, FLV, SWF, OGG, WAV, MP3 és még számos kimenetbe tud. Free alkalmazásként használható.

Ha egy igazán egyszerűen használható, inkább alapvetőbb lehetőségekre koncentráló konvertáló programot keresel, amivel videókat, illetve audió fájlokat tudsz átalakítani népszerűbb kimenetre akkor kipróbálhatod az Eusing Free Video Converter nevű programot. Kis méretű, csekély erőforrás igénnyel bír.

Az Eusing Free Video Converter letöltése után szinte néhány kattintással telepíthető, az első indítását követően egy meglepően egyszerű, minden fölösleges elemtől mentes felhasználói felületen kezdeményezheted a szóban forgó feladatot.

Az Eusing Free Video Converter nevű alkalmazás egyaránt támogatja az audió, illetve videó fájlok rögtönzött átalakítását. A kimeneti jellemzőket némileg más megközelítésből lehet kiválasztani, itt profil szerinti összeállítás biztosított, ahol akár mobilokra optimalizált kimenet is kiválasztható.

Néhány fontosabb formátumot kiemelve kezeli az AVI, MP4, 3GP, FLV, SWF, OGG, WAV, MP3 kodek típusokat.

A program rendeltetésszerű használatához csak annyit kell tenni, hogy megváltoztatod az alapértelmezett mentési útvonalat, kiválasztod azt a formátumot akit szeretnél kapni, ezt egy legördülő listán teheted meg, Majd a „Convert” parancs kiadásával betallózható az a fájl amit átalakításra szántál.

Ezt követően azonnal megkezdi az átalakítást. Az Eusing Free Video Converter elsősorban azok számára lehet ideális választás, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének komolyabb konfiguráció elkerülése mellett videókat, illetve audió fájlokat átalakítani, esetleg a végeredményt mobil eszközökre szánják.

Ha ettől több lehetőségre tartasz igényt, helyette választható a 4Free Video Converter vagy a szerkesztési funkciókat is biztosító igen népszerű Format Factory-t, az utóbbi Rippeléshez, illetve képek közvetlen átalakításához is teljes körű szolgáltatást biztosít.

Az Eusing Free Video Converter egy profilos kimeneti választási lehetőséget biztosító nagyon egyszerűen használható konvertáló program, amivel akár a mobilodra is tudsz optimális kimeneti jellemzőkkel bíró tartalmakat készíteni. Ingyenes kiadás.

Eusing Free Video Converter

Eusing Free Video Converter összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Eusing Free Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • save2pc Light 5.6.2.16082020-11-02 save2pc Light 5.6.2.1608 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Format Factory 5.4.5.12020-09-10 Format Factory 5.4.5.1 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]
 • UltraVideoConverter 1.0.02020-05-08 UltraVideoConverter 1.0.0 (0)
  Az UltraVideoConverter egy kötegelt feladat támogatással rendelkezésre álló konvertáló szoftver amivel AVI, illetve MP4 formátumok […]
 • 4K Video to MP3 2.4.1.8732018-11-04 4K Video to MP3 2.4.1.873 (0)
  A 4K Video to MP3 nevű programmal a lehető legjobb minőségben tudsz videókból konvertálással audió tartalmakat kinyerni több […]