Konvertáló programok

Free WMA MP3 Converter 1.8

A Free WMA MP3 Converter egy kis méretű, egyszerű használhatóságot biztosító audió konvertáló program. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a WMA, MP3, WAV formátumok gyors átalakítását.

Ha zenei tartalmaid átalakítására keresel egy ingyenes és egyben egyszerűen használható konvertáló alkalmazást, akkor itt a Free WMA MP3 Converter. A szoftver minimális beállítást igényel.

A Free WMA MP3 Converter letöltése és a telepítése után szinte azonnal használható állapotba kerül. Az első indítását követően egy egyszerű, igen áttekinthető felhasználói felület fogad, ahol a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva némileg szerényebb kezelőfelület biztosított.

Az alábbi konvertáló nem sok formátumot támogat, de azt hibamentesen képes azt kezelni. A program támogatja, hogy WMA-ból MP3, WMA-ból WAV, MP3-ból WMA, WAV-ból WMA fájlformátumot tudj készíteni.

A szoftver támogatja, hogy a fájlokhoz tartozó ID3 tag jellemzőket is kezelni tudd. A beállításoknál megadható, hogy a kimeneti fájl milyen jellemzőkkel bírjon. Opcionálisan mono, illetve sztereo mód is kiválasztható. Közvetlenül ezen a területen megadhatod a számára, hogy milyen mintavételezési frekvenciát alkalmazzon, az alacsonyabb érték kisebb méretet eredményez.

A konfigurációs panelon ki lehet még választani, hogy a végeredményt hová mentse el, ez a könnyebb navigálhatóság miatt szempont.

Igaz léteznek tőle rugalmasabb lehetőségeket biztosító Audió konvertáló programok, de ha csak a korábban említett formátumokkal szeretnél dolgozni, akkor őt is használhatod.

Audió tartalmak átalakítására kipróbálhatod még a Freemake Audio Converter, illetve az EZ CD Audio Converter nevű szoftvert, amivel a korábban összeállított zenei CD-d tartalmát rippelheted a számítógéped merevlemezére.

A Free WMA MP3 Converter egy ingyenes, minimális beállítást igénylő könnyen kezelhető audió konvertáló program, ami kifejezetten a kezdők számára kedvező opciókat biztosít. Támogatja a ma leginkább elterjedt audió kodekeket. Csak Angol nyelven futtatható.

Free WMA MP3 Converter

Free WMA MP3 Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free WMA MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3nity 2.2.1402021-06-27 Mp3nity 2.2.140 (0)
  Az Mp3nity egy zenei tartalmakhoz használható ID3 tag kezelő program amivel számos olyan extra információt lehet integrálni amivel […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Eusing Free Video Converter 2.02017-01-22 Eusing Free Video Converter 2.0 (0)
  Az Eusing Free Video Converter egy nagyon egyszerűen használható, videók, illetve audió fájlok azonnali konvertálására alkalmas […]
 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.12016-07-23 Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy átlátható, jól megtervezett audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, amivel […]
 • Free CD to MP3 Converter 4.9 Build 201512072015-12-07 Free CD to MP3 Converter 4.9 Build 20151207 (0)
  A Free CD to MP3 Converter egy könnyen használható műsoros CD-K rippelésére alkalmas program, amivel egy munkameneten belül a média […]

Szólj hozzá