Vov Video Converter 1.0

A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás különlegessége, az igen egyszerű használat, így kezdők számára sem jelent problémát a futtatása. Szinte semmilyen konfigurációt nem igényel. Támogatott formátumok: MP3, MKV, AVI, MOV, MPEG, FLV.

Filmek, zenék rugalmas egyben egyszerű átalakítására ideális konvertáló szoftver a Vov Video Converter. A program rengeteg formátumot támogat, kevés helyen is elfér.

A Vov Video Converter letöltése után az alkalmazás néhány egyszerű lépésben telepíthető, ezt követően egy meglepően egyszerű, alapvető lehetőségeket biztosító kezelőfelület fogad ahol akár egyszerre több médiafájlt is megadhatsz konvertálás céljából.

A szoftver beállítási lehetőségeire kitérve a legalapvetőbb opciókat biztosítja, sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ez nem tekinthető akkora negatívumnak mivel az áttekinthetőségre koncentrál.

A Vov Video Converter fő kezelőfelületén kiválasztható, hogy hová mentse el a végeredményt, a dekódolás után a fájlt egyszerűbben érheted el.

A szoftver használata nagyon egyszerű. Az indítását követően tallózd be a számára azt a fájlt amit konvertálni szeretnél, majd választ ki azt a formátumot amire igényt tartasz. Ezt egy legördülő listán lehet megtenni. Ezek többek között lehetnek MP3, MKV, AVI, MOV, MPEG, FLV kodek típusok.

Az előnyök mellett néhány negatívumot is fel lehet hozni, a hasonló konvertáló szoftverekkel ellentétben nem biztosít annyi testre szabási lehetőséget, egy alapértelmezett konfigurációt, profilt vesz figyelembe, ez a korábban említett kezdő szempont alapját képezi.

Ha ettől több funkcióra tartanál igényt, helyette választhatod a Format Factory nevű alkalmazást, ami egy korszerű videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, ideális választás képek, illetve ISO állományok kezelésére is. Az EZ CD Audio Converter Free rippelésre is felhasználható. Ha Blu-Ray formátummal bíró kimenetről lenne szó, ConvertXtoDVD az egyik legjobb választás. DVD menü szerkesztő funkciót is tartalmaz.

A Vov Video Converter egy profilos lehetőségeket biztosító konvertáló szoftver, ami MP3, MKV, AVI, MOV, MPEG, FLV formátumokat támogat. Nagyon egyszerű használni.

Vov Video Converter

Vov Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • profilos használati lehetőség
 • kis helyigénnyel bír
 • néhány kattintással használható
 • audió fájlokhoz, videókhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/vov-video-converter/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vov Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
Shareware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • Zebra Total Video Converter 2.32017-02-11 Zebra Total Video Converter 2.3 (0)
  A Zebra Total Video Converter egy audió, illetve videó fájlok átalakítására alkalmas szoftver. Konvertálásnál támogatja az AVI, 3GP, […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.362021-01-23 Freemake Video Converter 4.1.12.36 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]