Hybrid 2017.10.05.1

A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A program a hagyományos konvertálási feladatokon kívül a multimédiás fájlok szerkesztését is támogatja, ahol fejezeteket illeszthetsz be, vághatod a média fájlt, szűrőket alkalmazhatsz. Ez a Free alkalmazás MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, Blu-ray, AVCHD, XviD kimenetek esetén nyújt teljes körű támogatást. A lehetőségeit tekintve inkább jártasabb felhasználók számára javasolt a használata.

Egy professzionális, inkább jártasabb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosokat megcélzó konvertáló alkalmazás a Hybrid, ami olyan funkciókat is biztosít, amit eddig csak prémium megoldások esetén fedezhettünk fel.

A Hybrid letöltése és a telepítése után egy funkciókkal gazdag felhasználói felület fogad, ahol az egyes lehetőségek könnyen navigálható módon érhetőek el. A szoftver professzionális a maga területén, ami viszont negatívum, hogy a hagyományos, adott feladatra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva, nagyobb ismereteket igényel. A Hybrid rengeteg videó, illetve audió fájl típust támogat, legyen az MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, XviD, Blu-ray, AVCHD, MP3, OGG.

A szoftver szerkesztési feladatokat is el tud látni, tagokkal láthatod el azt, átméretezheted, vághatod, szűrőket alkalmazhatsz, ha nagyobb médiafájlról lenne szó, abba fejezeteket szúrhatsz be. Itt megadható az időintervallum. Felirat kezelési lehetőségeket is biztosít, ahol külön felirat fájlokat is integrálhatsz a megnyitott videóba.

Biztosít egy beépített médialejátszót, amivel a kezelt média megtekinthető közvetlenül a konvertálás, vagy a szerkesztés előtt.

Funkcionálisan amit nem tud arra talán nincs is szükség.

Konvertálásra használhatod még az igen népszerű dekódoló alkalmazást, a Format Factory-t, vagy a Freemake Video Converter -t, amit nagyon egyszerű használni. Videók szerkesztéséhez a VSDC Free Video Editor nevű szoftvert, ami szintén rengeteg funkciót biztosít a kipróbálói számára.

A Hybrid egy ingyenes, egyben rengeteg különleges funkciót biztosító konvertáló alkalmazás, amit szerkesztési feladatokra is fel lehet használni. Szűrők, felirat kezelési támogatás jellemzi. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

Hybrid

Hybrid Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • videók, audió fájlok szerkesztéséhez
 • Felirat fájlok hozzáadásához
 • szűrők támogatása
 • Rengeteg formátumot meg tud nyitni és kezelni
 • Beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.selur.de/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Hybrid
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GiliSoft Video Converter 9.9.02017-01-22 GiliSoft Video Converter 9.9.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • OpenShot Video Editor 2.3.32017-05-21 OpenShot Video Editor 2.3.3 (0)
  Az OpenShot Video Editor segítségével profi videószerkesztési feladatokat láthatsz el, ahol látványos slideshowkat készíthetsz […]
 • Prism Video Converter 2.632016-09-11 Prism Video Converter 2.63 (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, […]
 • Soft4Boost Split Movie 3.7.7.4392016-11-08 Soft4Boost Split Movie 3.7.7.439 (0)
  A Soft4Boost Split Movie egy igazán sokrétű, számos különleges funkcióval ellátott videó szerkesztő program. Az alkalmazással a […]
 • Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.702017-06-07 Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.70 (0)
  A Blu-ray Converter Ultimate egy Blu-ray formátum támogatással rendelkező konvertáló program. A szoftver az összes ma létező […]