Konvertáló programok

Hybrid 2024.06.16.1

A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A program a hagyományos konvertálási feladatokon kívül a multimédiás fájlok szerkesztését is támogatja, ahol fejezeteket illeszthetsz be, vághatod a média fájlt, szűrőket alkalmazhatsz. Ez a Free alkalmazás MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, Blu-ray, AVCHD, XviD kimenetek esetén nyújt teljes körű támogatást. A lehetőségeit tekintve inkább jártasabb felhasználók számára javasolt a használata.

Egy professzionális, inkább jártasabb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosokat megcélzó konvertáló alkalmazás a Hybrid. Olyan funkciókat is biztosít, amit eddig csak prémium megoldások esetén fedezhettünk fel. Megfelel kereskedelmi projektek létrehozásához, bemutatók összeállításához. Rendszeresen szerkesztenél, illetve rengeteg kodek, formátum anyaggal van dolgod pont erre a konvertálóra van szükséged. 

A Hybrid letöltése és a telepítése után egy funkciókkal gazdag felhasználói felület fogad, ahol az egyes lehetőségek könnyen navigálható módon érhetőek el. A szoftver professzionális a maga területén, ami viszont negatívum, hogy a hagyományos, adott feladatra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva, nagyobb ismereteket igényel. A Hybrid rengeteg videó, illetve audió fájl típust támogat, legyen az MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, XviD, Blu-ray, AVCHD, MP3, X264, FLAC, AAC, OGG.

Hybrid: Videók konvertálása, szerkesztése…

Szerkesztésre is felhasználható ahol meta tagokat lehet felhasználni a forrás bővítéséhez, átméretezheted, vághatod, szűrőket alkalmazhatsz, ha nagyobb médiafájlról lenne szó, abba fejezeteket szúrhatsz be. Itt megadható az időintervallum. Felirat kezelési lehetőségeket is biztosít, ahol külön felirat fájlokat is integrálhatsz a megnyitott videóba.

Biztosít egy beépített médialejátszót, amivel a kezelt média megtekinthető közvetlenül a konvertálás, vagy a szerkesztés előtt.  Funkcionálisan amit nem tud arra talán nincs is szükség.

Konvertálásra használhatod még az igen népszerű dekódoló alkalmazást, a Format Factory-t, vagy a Freemake Video Converter -t, amit nagyon egyszerű használni. Videók szerkesztéséhez a VSDC Free Video Editor nevű szoftvert, ami szintén rengeteg funkciót biztosít a kipróbálói számára.

A Hybrid egy ingyenes, egyben rengeteg különleges funkciót biztosító konvertáló alkalmazás, amit szerkesztési feladatokra is fel lehet használni. Szűrők, felirat kezelési támogatás jellemzi. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz. Videók, illetve zenei fájlokhoz használható fel. 

Hybrid

Hybrid Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • videók, audió fájlok szerkesztéséhez
 • Felirat fájlok hozzáadásához
 • szűrők támogatása
 • Rengeteg formátumot meg tud nyitni és kezelni
 • Beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.selur.de/
Hybrid letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Hybrid
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OpenShot Video Editor 3.2.12024-07-12 OpenShot Video Editor 3.2.1 (1)
  Az OpenShot Video Editor segítségével profi videószerkesztési feladatokat láthatsz el, ahol látványos slideshowkat készíthetsz […]
 • XviD4PSP 8.1.842024-07-08 XviD4PSP 8.1.84 (0)
  Az XviD4PSP nevű szoftverrel rengeteg ma népszerű, támogatott formátumba tudsz konvertálni, illetve szerkeszteni videókat. AVI, MPEG, […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]

Szólj hozzá