Blu-Ray Konvertáló Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu 

Blu-Ray Konvertáló

 • Az MKVToolNix egy felirat, Audió, illetve Videó összetevőkhöz elérhető multimédiás tartalmak kötegelt szerkesztéséhez futtatható szoftver. A Free alkalmazással videókat tudunk konvertálni, az ID3 Tag jellemzőit lehet szerkeszteni. mkvmerge, mkvinfo, mkvextract, mkvpropedit kiegészítőkkel érhető el. A szoftver MPEG, Blu-ray, AVI, AAC, OGG, FLV, WAV, MP3, VTT kodek formátumokból MKV fájlokat tud dekódolással készíteni.

  MKVToolNix 68.0.0

  Az MKVToolNix egy felirat, Audió, illetve Videó összetevőkhöz elérhető multimédiás tartalmak kötegelt szerkesztéséhez futtatható szoftver. A Free alkalmazással videókat tudunk konvertálni, az ID3 Tag jellemzőit lehet szerkeszteni. mkvmerge, mkvinfo, mkvextract, mkvpropedit kiegészítőkkel érhető el. A szoftver MPEG, Blu-ray, AVI, AAC, OGG, FLV, WAV, MP3, VTT kodek formátumokból MKV fájlokat tud dekódolással készíteni.

  olvasd tovább...

 • A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget is támogató szoftverrel YouTube videókat is le tudsz tölteni, azt azonnal szerkesztheted, hogy fel tudd használni egy projektben. Saját műsoros DVD lemezeket hozhatsz létre Blu-ray minőségben. Magyar nyelv.

  Leawo Prof. Media 11.0.0.3

  A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget is támogató szoftverrel YouTube videókat is le tudsz tölteni, azt azonnal szerkesztheted, hogy fel tudd használni egy projektben. Saját műsoros DVD lemezeket hozhatsz létre Blu-ray minőségben. Magyar nyelv.

  olvasd tovább...

 • A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A program a hagyományos konvertálási feladatokon kívül a multimédiás fájlok szerkesztését is támogatja, ahol fejezeteket illeszthetsz be, vághatod a média fájlt, szűrőket alkalmazhatsz. Ez a Free alkalmazás MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, Blu-ray, AVCHD, XviD kimenetek esetén nyújt teljes körű támogatást. A lehetőségeit tekintve inkább jártasabb felhasználók számára javasolt a használata.

  Hybrid 2022.03.19.1

  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A program a hagyományos konvertálási feladatokon kívül a multimédiás fájlok szerkesztését is támogatja, ahol fejezeteket illeszthetsz be, vághatod a média fájlt, szűrőket alkalmazhatsz. Ez a Free alkalmazás MP4, M2TS, MKV, WEBM, MOV, AVI, Blu-ray, AVCHD, XviD kimenetek esetén nyújt teljes körű támogatást. A lehetőségeit tekintve inkább jártasabb felhasználók számára javasolt a használata.

  olvasd tovább...

 • A BDtoAVCHD egy kiváló előre integrált jellemzőkkel rendelkező műsoros 3D Blu-ray DVD adathordozók létrehozásához beszerezhető konvertáló program. A Free alkalmazás egy különleges módszerrel tudja a fájlokat tömöríteni amivel a videót Blu-ray adathordozóra lehet MKV kodek formátumban másolni. A Rippelő program Audió, Videó paraméterek alapján teszi lehetővé, hogy a videót testre szabjuk ahol akár felirat fájlokat is hozzá tudunk adni a Blu-ray tartalomhoz.

  BDtoAVCHD 3.0.2

  A BDtoAVCHD egy kiváló előre integrált jellemzőkkel rendelkező műsoros 3D Blu-ray DVD adathordozók létrehozásához beszerezhető konvertáló program. A Free alkalmazás egy különleges módszerrel tudja a fájlokat tömöríteni amivel a videót Blu-ray adathordozóra lehet MKV kodek formátumban másolni. A Rippelő program Audió, Videó paraméterek alapján teszi lehetővé, hogy a videót testre szabjuk ahol akár felirat fájlokat is hozzá tudunk adni a Blu-ray tartalomhoz.

  olvasd tovább...

 • A BatchGuy egy kötegelt feladat támogatással használható Blu-ray adathordozóknál is hatékony szoftver amivel a legjobb minőségben lehet dekódolni. A Free alkalmazás multimédiás tartalmakhoz futtatható, fejezet kezelő funkcióval, minden kipróbáló számára megfelelő funkciókat lehet kiválasztani.

  BatchGuy 7.1.0

  A BatchGuy egy kötegelt feladat támogatással használható Blu-ray adathordozóknál is hatékony szoftver amivel a legjobb minőségben lehet dekódolni. A Free alkalmazás multimédiás tartalmakhoz futtatható, fejezet kezelő funkcióval, minden kipróbáló számára megfelelő funkciókat lehet kiválasztani.

  olvasd tovább...