Leawo Prof. Media 8.0.0.0

A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget is támogató szoftverrel YouTube videókat is le tudsz tölteni, azt azonnal szerkesztheted, hogy fel tudd használni egy projektben. Saját műsoros DVD lemezeket hozhatsz létre Blu-ray minőségben. Magyar nyelv.

Robosztus megtervezés, kiváló funkció támogatás jellemzi ezt a remek konvertáló, multimédiás szoftvert, amivel számos feladat elvégezhető egy feladaton belül. A Leawo Prof. Media dekódolója Rippelésre is felhasználható.

A Leawo Prof. Media letöltése, telepítése után egy speciális kezdőfelületet biztosít ahol ki lehet választani, hogy milyen feladatra van szükséged a multimédiás fájljaid szerkesztéséhez. A szoftver elsődleges feladata a konvertálás, természetesen ettől merőben többet lehet belőle kihozni, mivel a meglévő, korábban létrehozott CD/DVD lemezeidet egyszerűen másolhatod olyan formátumra amilyenre csak szeretnéd. Igen előnyös, hogy YouTube videókat is le tudsz tölteni, azt azonnal fel tudod használni az igényeidnek megfelelő videó szerkesztési feladatokhoz az előzőleg említett funkciókkal, konvertálható, szerkeszthető, műsoros DVD lemezek készíthetőek. Itt több előre hozzáadott téma között lehet választani, ebben kiemelkedik az átlagból. Ezzel sokkal egyszerűbb, gyorsabb minőségibb munkát lehet elvégezni. A Leawo Prof. Media nevű alkalmazással konvertáláskor MP4, MPEG, AAC formátumok állnak rendelkezésre. Olyan speciális lehetőségeket is kínál mint a fotók hozzáadása a projektekhez, így valóban különlegeset tudunk létrehozni.

A program teljes mértékben Magyar felhasználói felülettel rendelkezik, képes az általad létrehozott videókat külön alkalmazás nélkül lemezre írni.

A Blu-ray lemez támogatottsága gondoskodik arról hogy a legjobb minőségben tudj ilyen jellegű tartalmakat létrehozni. Az összes DVD lemez típust támogatja.

Videók konvertálására használhatod a Freemake Video Converter nevű alkalmazást ami az egyik legjobb megjelenéssel rendelkezik. Formátum, illetve tudás szempontjából a Format Factory egy méltán népszerű szoftver. Ezeket ingyenesen lehet használni.

A Leawo Prof. Media egy Blu-ray formátum támogatással rendelkező profi konvertáló Rippelő eszköz amivel akár saját műsoros DVD lemezeket is létre tudsz hozni. Vele műsoros adathordozókat is tudsz másolni.

Leawo Prof. Media

Leawo Prof. Media Összefoglaló:

 • konvertáló szoftver
 • rippelő funkció
 • dizájnos felhasználói felület
 • műsoros DVD lemezek létrehozásához
 • CD/DVD író funkció
 • Blu-ray támogatás
 • YouTube videók letöltése
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.leawo.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Leawo Prof. Media
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 119,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DVDFab 12.0.5.12021-10-19 DVDFab 12.0.5.1 (0)
  A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül […]
 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]
 • Leawo Blu-ray Copy 8.3.02021-01-24 Leawo Blu-ray Copy 8.3.0 (0)
  A Leawo Blu-ray Copy egy Blu-ray DVD lemezeknél használható Rippelő amivel biztonsági mentés készíthető az adathordozókról a […]
 • AnyMP4 DVD Creator 7.2.322020-01-10 AnyMP4 DVD Creator 7.2.32 (0)
  Az AnyMP4 DVD Creator egy prémium kategóriás DVD író, másoló program ami videó szerkesztővel is rendelkezik az esetleges módosítási […]
 • JetBee 5.1.4 Build 4612018-03-25 JetBee 5.1.4 Build 461 (0)
  A JetBee egy komplex CD/DVD író szoftver, amivel szinte bármilyen fájl ki tudsz írni amellett hogy a legfontosabb beállításokat, […]