Leawo Blu-ray Copy 8.3.0

A Leawo Blu-ray Copy egy Blu-ray DVD lemezeknél használható Rippelő amivel biztonsági mentés készíthető az adathordozókról a merevlemezre. A program ISO formátumban hozza létre a multimédiás tartalmat.

A multimédiás programmal lehetőség van, hogy az eredeti minőségben lehessen másolni a műsoros DVD adathordozókat a számítógépre ha az Blu-ray videó formátumban lett az kiírva. A Leawo Blu-ray Copy egy remek megoldás aminek a használatához néhány egyszerűbb beállítás szükséges.

A Leawo Blu-ray Copy letölthető verziójának a telepítése után csak el kell indítani majd a számítógépbe kell berakni a DVD lemezt amin a Blu-ray formátumban létrehozott film rendelkezésre áll.

A program, a Leawo Blu-ray Copy Rippelő a multimédiás fájl beolvasása után a felhasználói felületen támogatja, hogy akár fejezet szerint választhassuk ki hogy mely tartalmakat szeretnénk majd Rippelni, az egész film változatlan minőséggel is eltárolható ha azt ezzel a módszerrel szeretnénk majd eltárolni.

A Rippelő ISO fájl formátumban hozza létre a videót, csak akkor érdemes kiválasztani a szoftvert ha az alábbi formátum megfelel és meg képes nyitni az a multimédiás alkalmazás amivel esetleg le akarjuk játszani, vagy konvertálni szeretnénk.

Blu-ray videók rippeléséhez használható a Leawo Blu-ray Copy

A program néhány egyszerűbb adatot is megjelenít a tartalom jellemzők, ilyen a hossz, formátum, név, illetve az ilyen alkalmazásoknál megtalálható paraméterek.

Az olyan Blu-ray adathordozók amik menüvel rendelkeznek, manuálisan kiválaszthatjuk, hogy azokat is használhassuk, illetve a feliratokat is használhatjuk, így akár egyéb szerkesztési feladatra sincs szükség ha csak a korongon található hibák miatt szerettük volna azt eltárolni. Videó szerkesztő programokkal módosíthatjuk, majd azt ki tudjuk írni kompatibilis DVD lemezre.

A Leawo Blu-ray Copy közzétett kiadása ingyenes használat esetén funkció korlátozással futtatható, alternatívakét kipróbálható az Any Video Converter Ultimate illetve a VidCoder nevű alkalmazás.

Eredményes multimédiás eszköz a Leawo Blu-ray Copy amivel Rippelhetőek az általunk létrehozott DVD lemezek. Akkor biztosítja a legtöbb funkciót, illetve hozható ki belőle a leginkább lényegesebb funkcionalitás ha Blu-ray DVD lemezekhez próbáljuk ki.

Leawo Blu-ray Copy

Leawo Blu-ray Copy Összefoglaló:

 • Rippelő program
 • ISO formátum támogatás
 • Blu-ray adathordozókhoz
 • felirat támogatás
 • kiválaszthatóak a menüpontok
 • egyszerű használat
 • fejezetek manuális definiálása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.leawo.org/blu-ray-copy/?__c=1


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Leawo Blu-ray Copy
Platform
Windows
Teljes ár
USD 44,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BD Rebuilder 0.50.232017-01-28 BD Rebuilder 0.50.23 (0)
  A BD Rebuilder nevű program segítségével biztonsági mentést tudsz készíteni a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidről, azt […]
 • VidCoder 6.41 Beta2021-10-17 VidCoder 6.41 Beta (2)
  A VidCoder egy Magyar nyelvi támogatással is bíró ingyenesen futtatható rippelő szoftver. Kezeli a Blu-ray állományokat is. Ideális […]
 • VidCoder Portable 6.41 Beta2021-10-17 VidCoder Portable 6.41 Beta (0)
   A VidCoder Portable segítségével Blu-ray illetve normál műsoros DVD lemezeket tudsz a merevlemezre rippelni, magát a folyamatot […]
 • StaxRip 1.2.1.02021-10-06 StaxRip 1.2.1.0 (0)
  A StaxRip egy könnyed konvertáló és rippelő szoftver egy felületen. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver […]
 • Any Video Converter 7.1.32021-06-07 Any Video Converter 7.1.3 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]