1CLICK DVD Converter 3.1.2.4

Az 1CLICK DVD Converter egy speciális CD/DVD kezelő segédeszköz, amivel módodban áll műsoros lemezeket rippelni. Az alkalmazás elsősorban azok számára megfelelő választás, akik gyorsan, egyszerűen szeretnék ezt végrehajtani. Profilos formában van arra mód, hogy céleszközt válasszunk, egy munkameneten belül konvertálhatunk is, itt akár számos mobil márka is biztosított.

Ha rendelkezel egy műsoros DVD lemezzel, amit akár mobilodon szeretnél viszont látni, de azt kevés tudás mellett akarod az eszközöd által támogatott kimenetté alakítani, rippelni, abban az esetben érdemes kipróbálnod az 1CLICK DVD Converter megoldását.

A szoftver a hasonló megoldásokkal ellentétben kissé másként áll a feladat végrehajtásához, maga a kinézete sem hasonlít azokhoz, természetesen ez nem tekinthető negatívumnak.

A telepítése során mód van arra, hogy kiválasszunk, egy mobil márkát, vagy megjelenítési tulajdonságot, ez akkor lehet hasznos ha nem akarsz túl sok időt tölteni magával a konfigurálással a tényleges használatba vétel előtt. Az 1CLICK DVD Converter automatikusan detektálja a meghajtókba behelyezett médiákat, és ha komolyabb elvárásaid nincsenek a beállításaival kapcsolatban, akár egyetlen kattintással kezdeményezhető maga a DVD rippelés.

Természetesen akik mégis testre szabottabb médiát akarnak gyártani, azok sem érezhetik magukat hátrányban, hisz rengeteg speciális beállítást biztosít. Meghatározható, hogy mely audió sávokat, feliratokat szedje ki a tartalomból, értelemszerűen ez csak akkor lehetséges ha tartalmazza.

Külön a beállításoknál a tartalom beolvasása után választható ki a mentés módja, illetve egy céleszköz, akár mobil, ebből az előnyből adódóan a 1CLICK DVD Converter használatával további utómunkálatokra nincs szükség mobilra szánt tartalmak gyártása során.

Talán némi hátránynak hozható el, hogy a mentési beállítások trükkösen érhetőek el, a DVD rippelés előtt javasolt ezt megtenni, illetve az a tény, hogy ingyenesen csak néhány alkalommal futtatható teljes értékűen. Az utóbbi jellemző azok számára nem okoz gondot, akik csak egy adott multimédiás lemez lementését szeretnék végrehajtani.

Blu-ray támogatással biztosított alternatíva a CloneBD, ha pedig ingyenes megfelelőt keresel, az Any Burn nevű programot érdemes választani.

Az 1CLICK DVD Converter egy rippelésre alkalmas program, amivel akár mobilra szánt optimális tartalmak is készíthetőek. A használatához komolyabb szakértelemre nincs szükség. A dizájnos megjelenés, hatékony felhasználhatósággal párosul. 

1CLICK DVD Converter

1CLICK DVD Converter összefoglaló:

 • DVD rippelő alkalmazás
 • egy munkameneten belül közvetlen konvertálás
 • minimális beállításra van csak szükség
 • mobilra optimális jellemzőkkel bíró tartalmak gyártásához
 • külön kiválasztható az előnyben részesített felirat, illetve audió csatorna
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.lgsoftwareinnovations.com/1clickdvdconverter.asp

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
1CLICK DVD Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Any Video Converter 7.1.32021-06-07 Any Video Converter 7.1.3 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • Any DVD Cloner Platinum 1.3.42015-11-10 Any DVD Cloner Platinum 1.3.4 (0)
  Az Any DVD Cloner Platinum könnyen kezelhető DVD másoló szoftver amivel teljes műsoros DVD lemezeket tudsz lemásolni minőségromlás […]
 • CloneDVD 7.0.0.112015-07-21 CloneDVD 7.0.0.11 (0)
  A CloneDVD segítségével néhány kattintással tudunk komplett DVD-k tartalmát átmásolni az eredetivel megegyező formában. A DVD […]
 • iMacsoft Free DVD Ripper 2.4.62013-06-13 iMacsoft Free DVD Ripper 2.4.6 (0)
  Az iMacsoft Free DVD Ripper videók vágására, konvertálásra, és magának a multimédiás tartalomnak az akadásmentes másolására biztosít […]
 • HandBrake 1.4.22021-10-04 HandBrake 1.4.2 (2)
  A HandBrake egy remek, számos szolgáltatást nyújtó dekódoló szoftver amely segítségével néhány egyszerű lépésben tudjuk DVD lemezek […]