Amazing Video Converter Ultimate 8.8.8.8

Az Amazing Video Converter Ultimate egy professzionális videó, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. Az alkalmazással komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre 3D videókat. Az extra szolgáltatásai részeként akár műsoros DVD lemezeket is tudsz rippelni a számítógép merevlemezére. Vele a mobilodra optimális jellemzőkkel bíró tartalmakat is készíthetsz.

Egy igazán hasznos rengeteg különleges szolgáltatással ellátott konvertáló alkalmazás az Amazing Video Converter Ultimate amivel akár 3D jellemzőkkel bíró multimédiás fájlok is előállíthatóak komolyabb szakértelem hiányában is. Nagyon egyszerű a használata, ebből adódóan a kezdő felhasználókat célozza meg.

Az Amazing Video Converter Ultimate letöltése után a telepítésekor szükség esetén létre lehet hozni egy ikont az asztalon, így a szoftver könnyebben indítható el a következő futtatás alkalmával.

A szoftver kezelőfelülete jól navigálható, egyszerűen érhető el minden fontosabb funkció, amit támogat. Az Amazing Video Converter Ultimate konvertálás esetén a kezelendő tartalom importálásakor több módszert is támogat. A felületére húzható a fájl, vagy be is importálható a beépített fájlkezelő szolgáltatásával. Természetesen, ha rendelkezel egy korábban összeállított műsoros DVD lemezzel, annak a tartalmát minőségromlás nélkül tudod a számítógép merevlemezére Rippelni a korábban kiválasztott beállítások figyelembevételével. Tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel az meg is tekinthető, lejátszható.

Az Amazing Video Converter Ultimate a kialakítása során az egyszerűséget tartotta szem előtt, így a mentési formátum kiválasztásakor, egy profilon lehet kiválasztani, hogy milyen jellemzőkkel bíró kimenetre tartasz igényt. Itt akár mobil márkák is kiválaszthatóak, ha fontosnak tartod akkor módosítható a mintavételezési frekvencia, a bitráta, felbontás, „képméret”.

3D kimenetre való konvertálás esetén, külön kiválasztható, hogy milyen technológiát vegyen figyelembe, így adott eszközhöz igazítható az adott kimeneti jellemző.

Ingyenes 3D konvertáló alkalmazás a Free 3D Video Maker ami némileg más megközelítést alkalmaz, menteni AVI formátumban tud. Teljes körűbb lehetőségeket az iFun Video Converter megoldása biztosít, az utóbbi alternatívával videókat is le lehet tölteni akár a YouTube-ról.

Az Amazing Video Converter Ultimate egy nagyon egyszerűen használható konvertáló alkalmazás, amivel akár 3D jellemzőkkel bíró anyagokat is létre tudsz hozni. Tartalmaz egy beépített médialejátszót, ideális, hogy a műsoros DVD lemezeidet néhány egyszerű lépésben a merevlemezedre tudd rippelni. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Amazing Video Converter Ultimate

Amazing Video Converter Ultimate összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Amazing Video Converter Ultimate
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Leawo Video Converter Ultimate 7.7.0.02017-07-31 Leawo Video Converter Ultimate 7.7.0.0 (0)
  A Leawo Video Converter Ultimate egy komplett multimédiás központ, amivel számos ma népszerű feladat elvégezhető. A Magyar nyelvi […]
 • Movavi Video Converter 3D 2.02015-10-06 Movavi Video Converter 3D 2.0 (0)
  A Movavi Video Converter 3D segítségével normál kimenettel rendelkező avagy 2D megjelenítésű videókat tudunk térhatásúvá alakítani […]
 • iFun Video Converter 1.0.2.28242016-10-18 iFun Video Converter 1.0.2.2824 (0)
  Az iFun Video Converter egy univerzális multimédiás program, amivel számos népszerű feladatot el lehet látni. Ideális videók […]
 • 1CLICK DVD Converter 3.1.1.12016-06-14 1CLICK DVD Converter 3.1.1.1 (0)
  Az 1CLICK DVD Converter egy speciális CD/DVD kezelő segédeszköz, amivel módodban áll műsoros lemezeket rippelni. Az alkalmazás […]
 • WinX HD Video Converter Deluxe 5.9.52016-09-11 WinX HD Video Converter Deluxe 5.9.5 (0)
  A WinX HD Video Converter Deluxe egy professzionális konvertáló szoftver, ami funkcionálisan rengeteg olyan opciót biztosít, amit nem […]