Konvertáló programok

Amazing Video Converter Ultimate 8.8.8.8

Az Amazing Video Converter Ultimate egy professzionális videó, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. Az alkalmazással komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre 3D videókat. Az extra szolgáltatásai részeként akár műsoros DVD lemezeket is tudsz rippelni a számítógép merevlemezére. Vele a mobilodra optimális jellemzőkkel bíró tartalmakat is készíthetsz.

Egy igazán hasznos rengeteg különleges szolgáltatással ellátott konvertáló alkalmazás az Amazing Video Converter Ultimate amivel akár 3D jellemzőkkel bíró multimédiás fájlok is előállíthatóak komolyabb szakértelem hiányában is. Nagyon egyszerű a használata, ebből adódóan a kezdő felhasználókat célozza meg.

Az Amazing Video Converter Ultimate letöltése után a telepítésekor szükség esetén létre lehet hozni egy ikont az asztalon, így a szoftver könnyebben indítható el a következő futtatás alkalmával.

A szoftver kezelőfelülete jól navigálható, egyszerűen érhető el minden fontosabb funkció, amit támogat. Az Amazing Video Converter Ultimate konvertálás esetén a kezelendő tartalom importálásakor több módszert is támogat. A felületére húzható a fájl, vagy be is importálható a beépített fájlkezelő szolgáltatásával. Természetesen, ha rendelkezel egy korábban összeállított műsoros DVD lemezzel, annak a tartalmát minőségromlás nélkül tudod a számítógép merevlemezére Rippelni a korábban kiválasztott beállítások figyelembevételével. Tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel az meg is tekinthető, lejátszható.

Az Amazing Video Converter Ultimate a kialakítása során az egyszerűséget tartotta szem előtt, így a mentési formátum kiválasztásakor, egy profilon lehet kiválasztani, hogy milyen jellemzőkkel bíró kimenetre tartasz igényt. Itt akár mobil márkák is kiválaszthatóak, ha fontosnak tartod akkor módosítható a mintavételezési frekvencia, a bitráta, felbontás, „képméret”.

3D kimenetre való konvertálás esetén, külön kiválasztható, hogy milyen technológiát vegyen figyelembe, így adott eszközhöz igazítható az adott kimeneti jellemző.

Ingyenes 3D konvertáló alkalmazás a Free 3D Video Maker ami némileg más megközelítést alkalmaz, menteni AVI formátumban tud. Teljes körűbb lehetőségeket az iFun Video Converter megoldása biztosít, az utóbbi alternatívával videókat is le lehet tölteni akár a YouTube-ról.

Az Amazing Video Converter Ultimate egy nagyon egyszerűen használható konvertáló alkalmazás, amivel akár 3D jellemzőkkel bíró anyagokat is létre tudsz hozni. Tartalmaz egy beépített médialejátszót, ideális, hogy a műsoros DVD lemezeidet néhány egyszerű lépésben a merevlemezedre tudd rippelni. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Amazing Video Converter Ultimate

Amazing Video Converter Ultimate összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Amazing Video Converter Ultimate
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pavtube HD Video Converter 4.9.0.02018-01-05 Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0 (0)
  A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az […]
 • GiliSoft Video Converter 12.3.02024-07-01 GiliSoft Video Converter 12.3.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • IceCream Video Converter 1.442024-06-14 IceCream Video Converter 1.44 (0)
  Az IceCream Video Converter egy pompás grafikai felülettel készített Videó konvertáló, ami filmfelirat kezelési feladatokhoz is […]
 • Any Video Converter 9.0.02024-06-13 Any Video Converter 9.0.0 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]

Szólj hozzá