Konvertáló programok

Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0

A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az alkalmazással opcionálisan 3D videókat is létrehozhatsz. Néhány fontosabb támogatott kimenetet említve kezeli az AVI, 3GP, MOV, MPEG, MKV kodekeket. Mobil, Blu-ray támogatással.

Ezzel a remek konvertáló szoftverrel több népszerűbb kimenetben, illetve eszközre tudsz multimédiás fájlokat, videókat létrehozni. A Pavtube HD Video Converter egyik érdekessége, hogy 3D videókat, illetve mobilokra optimális multimédiás fájlokat is készíthetsz.

A Pavtube HD Video Converter letöltése után a szoftver telepítésének a végrehajtását követően egy funkciók szerint rendszerezett kezelőfelületen kezdeményezhető a videók konvertálása, ebből adódóan a szoftver használata nagyon egyszerű.

Pavtube HD Video Converter 3D videók készítése:

Az alkalmazással egyszerűen tudsz létrehozni 3D videókat, itt mint bármely adott funkciókínálattal rendelkező konvertáló a szokásos konfigurációs eszközöket biztosítja.

Ha a multimédiás tartalom szerkesztésére lenne szükség, a programmal ezt is meg lehet valósítani, vízjelezni lehet, egyesíteni több tartalmat, módosítani a hozzá tartozó legalapvetőbb jellemzőket. Kontraszt, fényerő…

A Pavtube HD Video Converter megoldása abban az esetben is hasznos lehet a számodra, ha a médiafájlt mobil eszközre szánnád, itt azt profil szerint lehet kiválasztani, szerencsére Android eszközöket is kiválaszthatsz.

Manuális formátum választáskor, külön kodek jellemző választható, definiálható a felbontás, az audió jellemzők paraméterei.

A Pavtube HD Video Converter konfiguráció szempontjából nem támogat annyi lehetőséget mint a hasonló konvertálók, ez a tény is az egyszerű használhatóságról gondoskodik.

Néhány támogatott formátumot említve kezeli az AVI, 3GP, MOV, MPEG, MKV, Blu-Ray kimeneteket. Illetve a korábban említett mobil formátumokat, ahol szükség esetén Android eszközökre optimális profil is kiválasztható.

A Format Factory fejlettebb opciókat biztosít az adott feladatkörhöz, a SmartFFmpeg szintén tud mobil eszközökre videókat konvertálni. Az XMedia Recode videó szerkesztőt is biztosít ahol az összes fontosabb funkciót fel lehet fedezni.

A Pavtube HD Video Converter egy 3D, illetve mobil kimeneteket is támogató professzionális konvertáló eszköz, amivel akár a videót szerkeszteni lehet amellett hogy a szoftver az egyszerű használhatóságra koncentrál.

Kapcsolódó:

Profi videó konvertáló szoftver, amivel 3D tartalmak is összeállíthatóak: Pavtube HD Video Converter

Pavtube HD Video Converter

Pavtube HD Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • 3D videók készítéséhez
 • Blu-ray támogatás
 • Mobil eszközökre való médiafájlok előállításához
 • videó szerkesztő funkció
 • Profilos kimeneti jellemzők választásának a lehetősége
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Pavtube HD Video Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
28,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • GiliSoft Video Converter 12.3.02024-07-01 GiliSoft Video Converter 12.3.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • Vov Video Converter 2.52024-01-17 Vov Video Converter 2.5 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • MediaHuman Video Converter 2.0.12023-04-21 MediaHuman Video Converter 2.0.1 (0)
  A MediaHuman Video Converter egy Videók minőségromlás mentes átalakításához létrehozott multimédiás program amivel a tartalmainkat az […]

Szólj hozzá