Konvertáló programok

GiliSoft Video Converter 12.3.0

A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is megállja a helyét, mivel Androidot futtató készülékekre optimalizált kimeneteket is elő tudsz állítani. Extra opciók: videó szerkesztő funkció, felirat támogatás, vízjelezés. Támogatott formátumok: AVI, XviD, ASF, FLV, MP4, MPEG.

Egy professzionális, multimédiás fájlok konvertálására alkalmas segédalkalmazás a GiliSoft Video Converter, aminek az a különlegessége, hogy nem csak a videók, illetve audió fájlok kimeneti formátumának a megváltoztatására használható fel, hanem akár több népszerűbb videószerkesztési feladatot is el lehet látni.

A GiliSoft Video Converter letöltése után a telepítést követően egy felhasználóbarát, modern felhasználói felületen kezdeményezheted a szóban forgó munkafolyamatokat. A multimédiás fájlt, vagy fájlokat egyszerűen a felületére lehet húzni, természetesen egyszerre több videót is megadhatsz egyszerre.

A GiliSoft Video Converter azért is tekinthető felhasználóbarátnak, mivel a kimeneti formátumokat profil szerint is ki lehet választani, itt elsősorban mobilokra optimalizált kimeneteket lehet elérni, felfedezhető egy standard profil ahol kodek szerint is lehet választani. Itt AVI, XviD, ASF, FLV, MP4, MPEG, WEBM, XviD formátumok között lehet választani. A lista nem teljes.

Videók effektezéséhez is megfelelő GiliSoft Video Converter

A szerkesztési funkciókat tekintve, a betallózott videókat lehet vágni, effekteket hozzáadni, feliratokat, illetve logókat elhelyezni rajta. Korszerű lehetőségeket biztosít abból a célból, hogy a külső forrásból származó feliratokat is hozzá lehessen adni, testre szabható a megjelenési tulajdonságok, az elhelyezkedése.

A GiliSoft Video Converter ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Ingyenes megfelelőjeként választhatod a Format Factory dekódolóját, vagy az Eusing Free Video Converter-t, az utóbbi szintén profilos lehetőséggel van ellátva.

A GiliSoft Video Converter egy prémium kategóriás konvertáló program, ami opcionálisan videó szerkesztési feladatokat is támogat. Felirat támogatás, rengeteg extra szerkesztési lehetőség jellemzi. Vele a mobilodra is tudsz gyártani optimális kimenettel rendelkező tartalmakat.

GiliSoft Video Converter

GiliSoft Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • videó szerkesztő funkció
 • profilos kimeneti választási lehetőség
 • felirat támogatás
 • vízjelek, logók elhelyezéséhez
 • beépített médialejátszó
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.gilisoft.com/product-video-converter.htm
GiliSoft Video Converter letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GiliSoft Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 39,96
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • A’s Video Converter 7.17.12022-01-14 A’s Video Converter 7.17.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]
 • A’s Video Converter Portable 7.17.02022-01-09 A’s Video Converter Portable 7.17.0 (0)
  Az A's Video Converter Portable egy telepítés nélkül használható videók, illetve audió fájlok konvertálásához használható program. Az […]
 • Prism Video Converter 5.282019-11-05 Prism Video Converter 5.28 (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, […]
 • Pavtube HD Video Converter 4.9.0.02018-01-05 Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0 (0)
  A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az […]

Szólj hozzá