Prism Video Converter 5.28

A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, MPEG, VOB, 3GP, FLV, DivX, XviD, MP3. Az egyéb lehetőségek között alapvető videó szerkesztési opciók is elérhetőek, vízjelezni, illetve effektekkel feldobni a végeredményt.

Letöltött esetleg felvett multimédiás tartalmak esetén a kimeneti formátum gondot tud okozni abban az esetben, ha az általad favorizált multimédiás lejátszó, esetleg a mobilod nem támogatja azt. Ezt a probléma könnyen megoldható, ha átkonvertáljuk azokat. Erre ma már rengeteg ingyenes és prémium konvertáló szoftver elérhető, amik ezt könnyen és hatékonyan támogatják. Ilyen a Prism Video Converter is ami amellett hogy átlátható lehetőségeket biztosít, a széleskörűséget is szem előtt tartja.

A Prism Video Converter telepítője igen kis méretű, emellett azzal is jellemezhető, hogy szerény erőforrást támaszt a PC felé így nem terheli le azt. A szoftver kinézetben szintén az egyszerűségre koncentrál, így ebből adódóan a használata sem bonyolult. Talán az egyetlen negatív jellemzője, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

A konvertálásra szánt fájlt, vagy akár fájlokat, egyszerűen a felületére kell húzni, ami után kiválasztható az a formátum, amit kapni szeretnél. CD/DVD lemezek is betallózhatóak. Itt az összes fontosabb kodek felfedezhető, ami napjainkban leginkább elterjedt. Itt felfedezhető többek között: 3GP, MPEG, AVI, DivX, WMV, GIF, ASF, XviD, MP3, MP2. Természetesen ez a lista nem teljes. Közvetlenül itt felfedezhető még egy úgynevezett profilos opció, ahol mobilokra optimális kimenet választható, ebben az esetben külön nem kell foglalkozni az egyedi jellemzők megadásával.

Manuálisan megváltoztatható még a bitráta arány, a mintavételezési frekvencia. Videók szerkesztése esetén saját vízjel helyezhető el a videón, effekteket választhatsz, megváltoztatható a fényerősség, illetve a kontraszt. Ha forgatni, vagy tükrözni szeretnéd azt, arra is külön menüpontot szolgáltat. Beépített médialejátszót is tartalmaz.

A címben szereplő konvertálótól sokkal több lehetőséget biztosít a Format Factory, ami képek dekódolásához is használható. Profilos elrendezés formájában a Freemake Video Converter futtatható, ami teljesen ingyenes, emellett Magyar nyelven is tud.

A Prism Video Converter dekódolója nem csak arra alkalmas, hogy a multimédiás tartalmak kimeneti formátumát meg lehessen változtatni, hanem alapvető szerkesztési feladatokat is rá lehet bízni. Beépített médialejátszót is tartalmaz.

Prism Video Converter

Prism Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • videók szerkesztéséhez
 • vízjelezés
 • effektek támogatás
 • számos népszerű kimeneti formátumot ismer
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: http://www.nchsoftware.com/prism/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Prism Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
50 USD Shareware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.1542023-08-09 Freemake Video Converter 4.1.13.154 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • VideoPad Video Editor 13.67 Beta2023-09-21 VideoPad Video Editor 13.67 Beta (0)
   A VideoPad Video Editor videók konvertálására és azok szerkesztésére is alkalmas remek kis szoftver. Tartalmaz még videómegosztó […]
 • GiliSoft Video Converter 12.1.02023-09-11 GiliSoft Video Converter 12.1.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]
 • Any Video Converter Pro 8.1.12023-02-23 Any Video Converter Pro 8.1.1 (0)
  Az Any Video Converter Pro egy kiválóan kezelhető konvertáló szoftver. Modern kezelőfelülettel, beépített videó szerkesztő, illetve […]