Konvertáló programok

Leawo Video Converter Ultimate 7.7.0.0

A Leawo Video Converter Ultimate egy komplett multimédiás központ, amivel számos ma népszerű feladat elvégezhető. A Magyar nyelvi támogatással rendelkező szoftver segítségével tudsz videókat konvertálni, Rippelni, Videókat letölteni, Blu-ray tartalmakat összeállítani. CD/DVD író funkciót is tartalmaz. A különlegessége, hogy akár hagyományos 2D tartalomból is tud 3D videókat előállítani.

A címben említett alkalmazásra úgy is tekinthetünk mint egy komplett multimédiás központra mivel a Leawo Video Converter Ultimate a hagyományos konvertáláson felül számos egyéb funkciót is el tud végezni.

A Leawo Video Converter Ultimate letöltése után a szoftver telepítésével egy igen modern, korszerű, számos különleges funkcióval ellátott kezelőfelületet biztosít minden kipróbálójának.

A szoftverrel több népszerűbb konvertálási lehetőséghez is hozzá tudsz férni, hatalmas kodek támogatással rendelkezik, legyen az AVI, MP4, TS, MPEG, MOV, VOB, WMV.

Konvertáláskor a betallózott videón néhány népszerűbb videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Vágható, effektezhető, vízjeleket lehet rajta elhelyezni, vagy ha arra tartanál igény egyszerűen 2D tartalmakból 3D videót tudsz előállítani. Itt az összes ma népszerűbbnek tekinthető eljárást támogatja.

A Leawo Video Converter Ultimate tartalmaz még egy író funkciót is amivel az alkalmazással összeállított multimédiás tartalmaidat tudod lemezre égetni.

Lehetőség van még a szoftverrel videókat letölteni, itt szerencsére a YouTube is támogatott, a feladat megkönnyítéséhez egy beépített böngészőt is rendelkezésre bocsájt. Vele is megnyitható a szóban forgó közösségi videómegosztó portál.

A Leawo Video Converter Ultimate megoldásával minőségromlás mentesen tudsz Rippelni műsoros DVD lemezeket, itt is bőséges funkciókínálattal rendelkezik.

Új műsoros adathordozó összeállításakor akár Blu-ray lemezeket is készíthetsz, menüket adhatsz hozzá, ehhez több hozzáadott sablon is elérhető.

A szoftver több vátozatban is elérhető eltérő funkcionalitással, ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Konvertáló funkciót biztosít még a Format Factory ami ISO fájlokhoz is felhasználható. Az Any Video Converter Pro közel azonos funkcionalitással érhető el bárki számára. Ingyenesen az Eusing Free Video Converter nevű alkalmazást próbálhatod ki.

A Leawo Video Converter Ultimate nevű alkalmazással videókat tudsz konvertálni akár 3D minőségben. Tartalmaz még videó letöltő funkciót, Rippelőt, DVD író funkciót, illetve videó szerkesztőt. Magyar nyelvű.

Leawo Video Converter Ultimate

Leawo Video Converter Ultimate összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • videó szerkesztő funkció
 • 3D konvertáló
 • Rippeléshez
 • videók letöltéséhez
 • CD/DVD író funkció
 • Blu-ray támogatás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.leawo.org/video-converter-ultimate/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Leawo Video Converter Ultimate
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
69,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DVDFab 13.0.2.12024-07-11 DVDFab 13.0.2.1 (0)
  A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül […]
 • Leawo Prof. Media 13.0.0.32024-04-01 Leawo Prof. Media 13.0.0.3 (0)
  A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget […]
 • VideoProc Converter 6.42024-03-20 VideoProc Converter 6.4 (0)
  A VideoProc egy univerzális eszközökkel rendelkező videó kezelő program, amivel a tartalmakat képes szerkeszteni, illetve […]
 • Vov Video Converter 2.52024-01-17 Vov Video Converter 2.5 (0)
  A Vov Video Converter egy kis méretű, videók, illetve zenei fájlok konvertálásához ideális szoftver. Az alábbi alkalmazás […]
 • Leawo Blu-ray Copy 8.3.02021-01-24 Leawo Blu-ray Copy 8.3.0 (0)
  A Leawo Blu-ray Copy egy Blu-ray DVD lemezeknél használható Rippelő amivel biztonsági mentés készíthető az adathordozókról a […]

Szólj hozzá