Blog

Blu-ray Rippelő alkalmazás: Leawo Blu-ray Copy

Blu-ray formátumban található videókhoz használható Rippelő alkalmazás amivel a legjobb minőségben lehet az adathordozót átmásolni a számítógépre. A szoftver támogatja, hogy a felhasználó választhassa ki hogy mely tartalmat szeretné a számítógépre eltárolni. A Leawo Blu-ray Copy megoldása hatékony program azoknak akik a multimédiás tartalmakkal többször is ilyen jellegű feladatokat szoktak elvégezni.

A rippelő alkalmazás egy kezdők számára is remek szoftver amivel az elkészített akár műsoros adathordozókhoz szükséges eszközökkel lehet a másolni, nem kritérium, hogy milyen célból. A Leawo Blu-ray Copy futtatásához csak néhány beállítás szükséges, a betallózott multimédiás tartalommal rendelkező DVD lemezen ki lehet választani, hogy mely videókat, fejezeteket szeretnénk rippelni. Csak Blu-ray videókhoz használható ahhoz optimalizált jellemzőknél hozható ki belőle a legtöbb.

ISO formátumokba való rippelési feladatokhoz

A program a lemezen található minőséggel teljes mértékben azonos jellemzőkkel másolja át a videót. A szoftver olyan információkat is kilistáz a filmről ami a szerkesztéshez szükséges, illetve a beépített videó lejátszóval egyszerűbben lehet kiválasztani azokat a fejezeteket amik egy későbbi felhasználáshoz, munkafolyamathoz szükséges. A multimédiás eszköz ISO fájlformátumban tudja csak rippelni.

A szoftver rengeteg profi, fontos funkciót tartalmaz, ilyen az adathordozók másolása ahol azt lemezről, lemezre támogatja, konvertálás és a manuálisan betallózott videók felhasználásával történő filmekből készíthető el. Ha ki szeretnéd próbálni innen szerezhető be a szoftver.

Leawo Blu-ray Copy – Rippelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Blu-ray Rippelő alkalmazás: Leawo Blu-ray Copy
Szerző
Leírás
Egyszerű futtathatósággal használható a Leawo Blu-ray Copy, amivel DVD lemezeket tudunk rippelni, illetve az azok másolásához fontosabb, népszerűbb szolgáltatások is felfedezhetőek.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá