Blog

SSuite Office – Wave Ripper – Műsoros CD lemezek rippeléséhez…

Ezzel a programmal meglévő zenei CD lemezeid tartalmát le tudd menteni a számítógépre. Rippelés esetén több népszerűbb formátumba is tud menteni, legyen az MP3, WAVE, OGG. Az SSuite Office – Wave Ripper ingyenesen használható.

Rendelkezel egy műsoros CD lemezzel, aminek a tartalmát le szeretnéd menteni? Itt egy ingyenes, és minden eddiginél egyszerűbb megoldást biztosító rippelő alkalmazás az SSuite Office – Wave Ripper.

Vele néhány lépésben tudod a korábban az általad összeállított műsoros adathordozóidat a gépedre menteni, ez akkor lehet hasznos, ha a lemez már kevésbé olvasható.

Az első indítását követően egy meglepően egyszerű, célirányos felhasználói felület fogad, ahol betallózható a rippelésre szánt adathordozó.

A szoftver a rippelés során lehetőséget biztosít arra, hogy előre kiválaszd a mentés formátumát, az általa támogatott listán található a WAVE, MP3, OGG, vagyis a ma legnépszerűbb kodekek.

Esetenként ezek a lemezek több számot is tartalmazhatnak, az adathordozó beolvasása után kiválasztható, hogy mely multimédiás elemeket szeretnéd menteni, így kiemelhetőek a fontosabb anyagok. Felfedezhető a SSuite Office – Wave Ripper nevű alkalmazásban egy beépített médialejátszó, amivel teljes rugalmassággal nyithatóak meg a lemezről az audió tartalmak. A tényleges feladat ellátása előtt kiválasztható még hogy mono, vagy sztereó módban mentse el a végeredményt.

Gyorsan kevés erőforrás mellett tud dolgozni. A legújabb változatát innen érheted el.

SSuite Office - Wave Ripper – Musoros CD lemezek rippelesehez-114692
Ingyenes, gyors, könnyen kezelhető Audió rippelő program: SSuite Office – Wave Ripper


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
SSuite Office - Wave Ripper – Műsoros CD lemezek rippeléséhez...
Szerző
Leírás
Ezzel a programmal meglévő zenei CD lemezeid tartalmát le tudd menteni a számítógépre. Rippelés esetén több népszerűbb formátumba is tud menteni, legyen az MP3, WAVE, OGG. Az SSuite Office - Wave Ripper ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá