Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.70

A Blu-ray Converter Ultimate egy Blu-ray formátum támogatással rendelkező konvertáló program. A szoftver az összes ma létező kimenetet támogatja, ezt profil formájában. Az alkalmazással mobilra is készíthetsz kompatibilis multimédiás tartalmakat. Rippelő funkcióval.

Ha egy olyan konvertáló alkalmazást keresel, amivel Blu-ray videókat tudsz átalakítani hagyományos kimenetté, akkor itt egy nagyon egyszerűen használható modern konvertáló a Blu-ray Converter Ultimate. Rippelési feladatokhoz.

A Blu-ray Converter Ultimate letöltése és telepítése után, egy igen egyszerű, minden fölösleges opciótól mentes kezelőfelületen kezdheted el a szoftver használatát.

Nem is kell mást tenned, mint betallózni azt a ISO fájlt, vagy megadni annak a Blu-ray lemeznek az elérési útvonalát amit át szeretnél alakítani, konvertálnál. Az adatok beolvasását követően a bal alsó kezelőfelületen egy legördülő listán választható ki az a formátum amit szeretnél kapni, szerencsére tekintélyes kínálattal rendelkezik, itt egy előre összeállított profilt vesz figyelembe, ahol akár mobil márkákat is ki tudsz választani. Legyen az akár táblagép.

Természetesen a Blu-ray Converter Ultimate nem csak a kezdő felhasználókra gondol, a szoftver beállításainál számos olyan testre szabási opció biztosított aminek köszönhetően egyedi feladatok is elvégezhetőek. Vele akár műsoros adathordozókat is össze lehet állítani, azt közvetlenül lemezre is írhatod külön alkalmazás telepítése nélkül. Támogatja a feliratos médiafájlokat, új multimédiás lemez összeállításakor egyedi DVD menü tervezőt is biztosít. Ha arra tartanál igényt, videó felvételeket is készíthetsz a betallózott fájlról. Honosított formában nem futtatható jelenleg. Profi rippelő program.

Ingyenesen helyette választhatod a Format Factory, vagy az egyszerűbb opciókat, tartalmazó Vov Video Converter megoldását. Blu-ray támogatást a VidCoder megoldása biztosít.

A Blu-ray Converter Ultimate egy profi Blu-ray konvertáló, amivel rippelni, illetve műsoros adathordozók összeállítására van lehetőséged. A szoftverrel, mobilodra is dekódolhatsz filmeket, zenei fájlokat. Funkcionálisan az egyszerűséget és a hatékonyságot tartja szem előtt.

Blu-ray Converter Ultimate

Blu-ray Converter Ultimate összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Blu-ray Converter Ultimate
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Leawo Prof. Media 8.0.0.02019-02-01 Leawo Prof. Media 8.0.0.0 (0)
  A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget […]
 • VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.02018-09-16 VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.0 (0)
  A VSO Free MKV-WebM Converter egy Blu-ray lemezeket is kezelő komfortos konvertáló szoftver ami alapvetően MKV, 3GP, AVI, MOV, MP4, […]
 • ConvertXtoDVD 7.0.0.612018-08-08 ConvertXtoDVD 7.0.0.61 (1)
  A ConvertXtoDVD egy nagy tudású dekódoló szoftver ami számos különleges funkciót rejteget magában. Az alapvető konvertálási […]
 • Pavtube HD Video Converter 4.9.0.02018-01-05 Pavtube HD Video Converter 4.9.0.0 (0)
  A Pavtube HD Video Converter egy modern konvertáló program, amivel könnyedén tudsz dekódolni több népszerűbb formátumba. Az […]