VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.0

A VSO Free MKV-WebM Converter egy Blu-ray lemezeket is kezelő komfortos konvertáló szoftver ami alapvetően MKV, 3GP, AVI, MOV, MP4, WebM, WMV formátumokhoz lett létrehozva. A dekódoló eszköz egyszerre több fájl átalakítását is lehetővé teszi, így a lehető legjobb megoldás a filmjeid, illetve a zenei tartalmaid kimeneti jellemzőinek a módosításához. DVD író, szerkesztő funkcióval. Free alkalmazás.

Filmekhez, vagy akár zenei fájlokhoz felhasználható remek lehetőségek rendelkező multimédiás konvertáló szoftver a VSO Free MKV-WebM Converter amit Blu-ray adathordozókhoz is felhasználhatsz, ha az ISO formátummal rendelkezik.

A VSO Free MKV-WebM Converter letöltése után a programot, mint bármely hasonló szoftvert, ugyan úgy kell telepíteni.

A konvertáló szoftver kezelőfelületére csak rá kell húzni azokat a fájlokat amik dekódolandóak, ez lehet több tartalom is egyszerre, legyen az akár videó, vagy Audió fájl.

A program egy médialejátszóval is fel van szerelve ezzel a tartalom még az átalakítás előtt megtekinthető, így további különleges lehetőségek válnak lehetővé. Ha a médiafájl rendelkezik felirattal, azt is korszerűen lehet kezelni, hozzá lehet adni sajátokat, a fölöslegesek eltávolíthatóak. A szoftver vagyis a VSO Free MKV-WebM Converter minőségbéli beállításokhoz is hozzáférést biztosít, így manuálisan módosítható a mintavételezési frekvencia, ez értelemszerűen bármilyen igény szerinti módosítás szerint tehető meg. Videók letöltéséhez használd a fejlesztő erre a feladatra kifejlesztett termékét a VSO Downloader-t.

VSO Free MKV-WebM Converter – támogatott formátumok

A konvertáláshoz szükséges kimeneti kodek formátumot a szoftver felső eszköztárán található legördülő menüből lehet elérni, ahol MKV, 3GP, AVI, MOV, MP4, WebM, WMV fájlok állnak rendelkezésre.

Mint jellemző hibajelenség felvett videóknál, a multimédiás tartalom rendelkezhet olyan részlettel amik fölöslegesek, nem odavalóak, a szoftver egy szerkesztő funkciójával ezt korrigálni lehet, vagyis kivágatóak a fölösleges részek. A projektedet ki tudod a VSO Free MKV-WebM Converter nevű alkalmazással DVD lemezre írni, kiválasztható a sebesség, lezárható az adathordozó, azt később nem lehet folytatni.

Szintén teljesen ingyenesen használható konvertáló a Freemake Video Converter, tartalmaz szerkesztő funkciót is. A Format Factory képekhez, videókhoz, zenékhez használható fel.

A VSO Free MKV-WebM Converter egy kiváló, ingyenesen kipróbálható médiakonvertáló szoftver, amivel egyszerre több fájlt is át tudsz alakítani. DVD író funkcióval, Blu-ray támogatással, szerkesztő funkcióval is rendelkezik.

VSO Free MKV-WebM Converter

VSO Free MKV-WebM Converter Összefoglaló:

 • konvertáló alkalmazás
 • Blu-ray támogatás
 • videó szerkesztő
 • videók vágása
 • DVD író funkció
 • kötegelt konvertálási műveletekhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VSO Free MKV-WebM Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • A’s Video Converter 7.16.12021-09-20 A’s Video Converter 7.16.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]