Aiseesoft Blu-ray Creator 1.0.90

Az Aiseesoft Blu-ray Creator segítségével saját műsoros DVD lemezeket tudsz összeállítani. A szoftver egyik különlegessége hogy támogatja a Blu-ray adathordozókat, saját menüket adhatsz hozzá, effektezheted a végeredményt, konvertálhatod. Több népszerűbb formátumot támogat, AVI, MPEG, TS, MOD, FLV, 3GP, MKV, MP4, WMV. DVD író funkciót is tartalmaz a médiafájl archiválásához.

Ezzel a remek alkalmazással egyszerűen és könnyedén tudsz műsoros DVD lemezeket létrehozni akár Blu-ray minőségben a számítógépeden tárolt Multimédiás fájlokból. Az Aiseesoft Blu-ray Creator opcionálisan DVD menü tervező funkciót is biztosít.

Az Aiseesoft Blu-ray Creator letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell ezt követően azonnal neki is láthatsz az új projekt összeállításának. A szoftver a használatát egy beépített varázslófelület teszi könnyebbé.

Az első lépésben a szoftver számára be kell tallózni azokat a videókat amiket fel szeretnél használni, ez szinte bármilyen formátum lehet mivel hatalmas támogatottságot élvez a szoftver. Kezeli az Aiseesoft Blu-ray Creator az AVI, MPEG, TS, MOD, FLV, 3GP, MKV, MP4, WMV kimeneteket.

A szoftver abban nyújt többet a hasonló programoktól, hogy az összeállítást speciális effektekkel lehet feldobni, így sokkal látványosabbá tehető. Külön felirat fájlokat, audió hanganyagokat is hozzá lehet fűzni. A szoftverrel opcionálisan a felhasználásra szánt tartalom szerkesztése is elvégezhető, azt vágni lehet, vagy konvertálni egy olyan formátumba, amit az adott céleszköz jobban támogat.

Az Aiseesoft Blu-ray Creator külön a beállításoknál támogatja, hogy előre megadd a felbontást, használt dekódolót, definiálható a mintavételezési frekvencia, sztereó, mono, 5.1 audió jellemzők.

Az összeállítás, illetve a konfiguráció végeztével a beépített varázslófelülettel a projekt DVD lemezre írható, így külön író szoftverre sincs ehhez szükség.

Helyette választható az Aimone DVD Creator továbbá a DVDFab Blu-ray Creator ingyenesen a VideoLAN Movie Creator nevű szoftver használható fel.

Az Aiseesoft Blu-ray Creator egy rugalmasan futtatható műsoros adathordozók összeállítására használható segédalkalmazás, ami DVD menü szerkesztőt, videó konvertálót is tartalmaz. Lehetőség van vele külön felirat fájlokat hozzáadni a projekthez, effektezési opciókkal.

Aiseesoft Blu-ray Creator

Aiseesoft Blu-ray Creator Összefoglaló:

 • Műsoros adathordozók összeállításához
 • Videó szerkesztő funkció
 • konvertálás
 • effektek használata
 • felirat fájlok hozzáadásához
 • DVD menü tervező
 • Blu-ray támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Aiseesoft Blu-ray Creator
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,16 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Aimone DVD Creator 2.03.1182017-10-07 Aimone DVD Creator 2.03.118 (0)
  Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray […]
 • ConvertXtoDVD 7.0.0.612018-08-08 ConvertXtoDVD 7.0.0.61 (1)
  A ConvertXtoDVD egy nagy tudású dekódoló szoftver ami számos különleges funkciót rejteget magában. Az alapvető konvertálási […]
 • DVDFab Blu-ray Creator 9.1.1.92013-12-24 DVDFab Blu-ray Creator 9.1.1.9 (0)
  Saját műsoros DVD lemezt hozhatunk létre Blu-ray formátumban a DVDFab Blu-ray Creator segítségével, a végeredmény közvetlenül lemezre […]
 • DVDx 4.2 Build 55222017-12-09 DVDx 4.2 Build 5522 (0)
  A DVDx egy igen népszerű multimédiás szoftver, amivel konvertálni, műsoros DVD lemezeket Rippelni tudsz. A szoftverrel a lehető […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]