Soft4Boost Video to Flash: Flash Videók készítésére használható konvertáló Windows rendszerre

Flash, illetve egyéb népszerű formátumok létrehozására lehet használni az alábbi programot, a Soft4Boost Video to Flash választható felbontással, illetve szerkesztő funkcióval teszi lehetővé a multimédiás tartalomhoz szükséges eszközök kiválasztását.

A konvertáló szoftver egy meghatározott multimédiás feladatra használható fel ahol az átalakítás hatalmas népszerűségnek örvendő eszközökkel, illetve szerkesztő funkciókkal végezhető el. Flash dekódoláshoz téma beállításokat is lehet használni. A Soft4Boost Video to Flash vízjelet is el tud helyezni a videón.

Itt a szoftver nem egy hétköznapi vízjelet tud elhelyezni, hanem egy korábban szerkesztett logót tud a szükséges pozícióban hozzáadni a tartalomhoz. A szoftver több létrehozott pozíciót tartalmaz, csak a szükséges elhelyezkedést kell kiválasztani, amit a konvertáláskor egyszerre lehet szerkesztéssel végrehajtanunk.

A Soft4Boost Video to Flash médialejátszója egyszerűbbé teszi a videó konvertálást, a létrehozott multimédiás tartalom eltárolása előtt az megtekinthető, illetve bármely módosítás azelőtt hajtható végre mielőtt azt az adott projekthez felhasználnánk.

A videó tulajdonságai profil, illetve manuális módszerrel módosítható, az utóbbira csak ritkán lesz szükség mivel a profil beállítások között számos népszerű minőségi paraméterezés definiálható.

Innen szerezhető be a Soft4Boost Video to Flash legfrissebb kiadása.

Soft4Boost Video to Flash – Profilos beállításokkal használható konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Soft4Boost Video to Flash: Flash Videók készítésére használható konvertáló Windows rendszerre
Szerző
Leírás
Soft4Boost Video to Flash - Videókat konvertálhatunk a programmal ami felirat jellegű tartalmak kezelését is támogatja.

Kapcsolódó szoftverek