Soft4Boost Video to Flash 6.9.1.517

A Soft4Boost Video to Flash egy konvertáló, illetve szerkesztő funkcióval is rendelkező szoftver amivel rengeteg formátum támogatott. Szerkesztéskor feliratozható, manuálisan lehet kiválasztani a szükséges minőséget, FullHD, HD, illetve normál videó felbontások létrehozásához. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás. A videó szerkesztő feliratozni is tudja a tartalmat.

Lényeges funkciókat tartalmazó konvertáló szoftver videókhoz amivel csak a fontosabb eszközök választhatóak ki ami a multimédiás tartalom módosításához lehet fontos. A Soft4Boost Video to Flash egy médialejátszóval is rendelkezik.

A Soft4Boost Video to Flash letöltése után a szoftver installálásakor egyéb kiegészítők beszerzése, illetve telepítése szükséges, az magától letölti, illetve installálja. A szoftver használata jelentős mértékben egyszerűbb lehet ha a konvertáláshoz szükséges beállításokat a nekünk ideális jellemző szerint módosítjuk, itt számos konfiguráció kiválasztható, skinezhető az indítófelülete, a végeredmény minősége, a felbontás változtatható meg, azt egy listán lehet kiválasztanunk.

A multimédiás tartalom képpont szerinti paramétereinek a megváltoztatásával egy céleszközhöz illeszkedő felbontás sokkal jobb felhasználói élményt biztosít.

A Soft4Boost Video to Flash a videó konvertálást egy egyszerűbb videó kezelő eszközzel teszi hatékonyabbá ahol a videón egy vízjelet lehet elhelyeznünk, ezt képként lehet, majd az elhelyezkedése is módosítható.

SWF, HTML tartalmak megosztásához is használható a Soft4Boost Video to Flash

SWF, HTML módszerrel való felhasználáshoz egy sablont is használhatunk amihez nem kell külön szoftvert használni, illetve nincs szükség ismeretekre sem, a létrehozott tartalmat egyszerűen meg is oszthatjuk.

Média player kiegészítővel

A Soft4Boost Video to Flash beépített videó lejátszójával a szerkesztéskor teljes mértékben mozzanatonként lehet figyelemmel kísérni a módosításokat, a fölöslegesek visszavonhatóak, egyszerűbbé teszi az egyes funkciók kiválasztását.

Rengeteg választható nyelv áll rendelkezésre természetesen Magyar nyelven is használható, azt a szoftver telepítésekor ki lehet választanunk.

A videók módosításakor külön lehet kiválasztani a zenei, illetve videó jellemzőket, a kodek típust,

Érdekes, remek eszközökkel létrehozott konvertáló alkalmazás az aTube Catcher, szerkesztő funkcióval az XMedia Recode rendelkezik.

A Soft4Boost Video to Flash egy ingyenes konvertáló szoftver szerkesztő funkcióval, illetve a végeredmény jellemzőinek a módosításához szükséges beállításokkal. FullHD felbontásban is lehet használni, profilosan konfigurálható.

Soft4Boost Video to Flash

Soft4Boost Video to Flash Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • szerkesztő funkció
 • profil szerinti módosítás
 • audió, illetve videó jellemzők módosítása
 • skinezhető felület
 • videók feliratozásához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sorentioapps.com/video-to-flash


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Video to Flash
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.1.82020-09-15 XMedia Recode 3.5.1.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.1.82020-09-15 XMedia Recode Portable 3.5.1.8 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • VSDC Free Video Editor 6.5.1.2012020-09-11 VSDC Free Video Editor 6.5.1.201 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • Vidiot 0.3.312020-09-06 Vidiot 0.3.31 (0)
  A Vidiot egy fejlett lehetőségekkel felszerelt videó szerkesztő alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépésben állíthatsz össze saját […]
 • Soft4Boost PC Win Booster Free 11.31.8232020-09-06 Soft4Boost PC Win Booster Free 11.31.823 (0)
  A Soft4Boost PC Win Booster Free egy ingyenes, multifunkciós karbantartó szoftver, amivel törölhetsz minden olyan fájlt, ami a PC […]