FULL HD konvertáló Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

FULLHD konvertáló

 • Az IceCream Video Converter egy pompás grafikai felülettel készített Videó konvertáló, ami filmfelirat kezelési feladatokhoz is kitűnő. A Free alkalmazással 4K, FullHD Videókat csoportosan konvertálhatunk, Vághatunk. A multimédiás tartalmakon feliratokat, logókat lehet elhelyezni. Audiók kinyeréséhez is megfelelő, MP4, AVI, MKV, 3GP, WMV, MOV, M4V, MPG, M2TS, MTS Kodek formátumra konvertálhatóak a Videók.

  IceCream Video Converter 1.38

  Az IceCream Video Converter egy pompás grafikai felülettel készített Videó konvertáló, ami filmfelirat kezelési feladatokhoz is kitűnő. A Free alkalmazással 4K, FullHD Videókat csoportosan konvertálhatunk, Vághatunk. A multimédiás tartalmakon feliratokat, logókat lehet elhelyezni. Audiók kinyeréséhez is megfelelő, MP4, AVI, MKV, 3GP, WMV, MOV, M4V, MPG, M2TS, MTS Kodek formátumra konvertálhatóak a Videók.

  olvasd tovább...

 • A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy videó lejátszót, illetve egy beépített konvertálót is igénybe tudsz venni. Támogatja a YouTube-hoz hasonló oldalakat. A konvertálója MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3 formátumban tud dekódolni. Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatással.

  HD Downloader 6.3.15

  A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy videó lejátszót, illetve egy beépített konvertálót is igénybe tudsz venni. Támogatja a YouTube-hoz hasonló oldalakat. A konvertálója MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3 formátumban tud dekódolni. Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatással.

  olvasd tovább...

 • Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió szerkesztőt, videó képlopót, hangfelvevőt. Sőt ha ez még mindig nem volna elég, Full HD-t konvertálni is lehet vele. Videó keresésre, lementése a videodetektor funkció vethető be. Ezt mind Magyar nyelven szolgáltatja.

  Apowersoft Video Download Capture 6.4.8.5

  Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió szerkesztőt, videó képlopót, hangfelvevőt. Sőt ha ez még mindig nem volna elég, Full HD-t konvertálni is lehet vele. Videó keresésre, lementése a videodetektor funkció vethető be. Ezt mind Magyar nyelven szolgáltatja.

  olvasd tovább...

 • A Soft4Boost Video to Flash egy konvertáló, illetve szerkesztő funkcióval is rendelkező szoftver amivel rengeteg formátum támogatott. Szerkesztéskor feliratozható, manuálisan lehet kiválasztani a szükséges minőséget, FullHD, HD, illetve normál videó felbontások létrehozásához. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás. A videó szerkesztő feliratozni is tudja a tartalmat.

  Soft4Boost Video to Flash 6.9.1.517

  A Soft4Boost Video to Flash egy konvertáló, illetve szerkesztő funkcióval is rendelkező szoftver amivel rengeteg formátum támogatott. Szerkesztéskor feliratozható, manuálisan lehet kiválasztani a szükséges minőséget, FullHD, HD, illetve normál videó felbontások létrehozásához. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás. A videó szerkesztő feliratozni is tudja a tartalmat.

  olvasd tovább...

 • A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  TEncoder 4.5.10.5129

  A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...