FULL HD konvertáló Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

FULLHD konvertáló

 • A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy videó lejátszót, illetve egy beépített konvertálót is igénybe tudsz venni. Támogatja a YouTube-hoz hasonló oldalakat. A konvertálója MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3 formátumban tud dekódolni. Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatással.

  HD Downloader 3.9.7

  A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy videó lejátszót, illetve egy beépített konvertálót is igénybe tudsz venni. Támogatja a YouTube-hoz hasonló oldalakat. A konvertálója MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3 formátumban tud dekódolni. Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatással.

  olvasd tovább...

 • A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  TEncoder 4.5.10.5129

  A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió szerkesztőt, videó képlopót, hangfelvevőt. Sőt ha ez még mindig nem volna elég, Full HD-t konvertálni is lehet vele. Videó keresésre, lementése a videodetektor funkció vethető be. Ezt mind Magyar nyelven szolgáltatja.

  Apowersoft Video Download Capture 4.9.6

  Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió szerkesztőt, videó képlopót, hangfelvevőt. Sőt ha ez még mindig nem volna elég, Full HD-t konvertálni is lehet vele. Videó keresésre, lementése a videodetektor funkció vethető be. Ezt mind Magyar nyelven szolgáltatja.

  olvasd tovább...

 •  A Video To Video Converter Portable rippelő, konvertáló és videó vágó program ami képes akár csoportos műveletek végrehajtására is, ez a hordozható változata.

  Video To Video Converter Portable 2.9.6.11

   A Video To Video Converter Portable rippelő, konvertáló és videó vágó program ami képes akár csoportos műveletek végrehajtására is, ez a hordozható változata.

  olvasd tovább...

 • A Video To Video Converter egy számos lehetőséget biztosító, remekül konfigurálható dekódoló szoftver, kimenetként mobil eszközöket és asztali lejátszók számára megfelelő formátumokat is választhatunk.

  Video To Video Converter 2.9.6.11

  A Video To Video Converter egy számos lehetőséget biztosító, remekül konfigurálható dekódoló szoftver, kimenetként mobil eszközöket és asztali lejátszók számára megfelelő formátumokat is választhatunk.

  olvasd tovább...