HD Downloader 3.9.7

A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy videó lejátszót, illetve egy beépített konvertálót is igénybe tudsz venni. Támogatja a YouTube-hoz hasonló oldalakat. A konvertálója MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3 formátumban tud dekódolni. Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatással.

Ezzel a profi videó letöltő alkalmazással teljes kényelem mellett tudsz akár a YouTube-ról videókat letölteni, azokat opcionálisan konvertálni, majd azt megtekinteni, ezeket mind egyetlen felületen biztosítja a HD Downloader megoldása.

A HD Downloader letöltése után a telepítésekor a szoftver külön ikont hoz létre minden egyes fontosabb funkciójához, a konvertálója, a videó letöltője, illetve a médialejátszója külön érhető el.

A HD Downloader nevű videó letöltő alkalmazás az összes létező ma népszerűnek tekinthető oldalt támogatja amellett hogy akár néhány egyszerű lépésben el tudja a korábban említett feladatokat végezni.

Videók letöltésekor, csak be kell a számára másolni a szükséges hivatkozást, megadható a mentés helye is. A szoftver egyszerre több videó letöltését is támogatja azt várakozó listához lehet adni. A vele megkezdett munkafolyamatok bármikor szüneteltethetőek, leállíthatóak, majd újra elindítható.

Ha a kimenet nem optimális jellemzőkkel bírna azt konvertálnád, erre a szoftver konvertálóját lehet felhasználni, ahol több népszerűbb formátumot is felfedezhetsz. Néhányat említve a MP4, AVI, MKV, SWF, DVD, MP3, TS. Ez a lista nem teljes, csak egy része annak amit támogat a HD Downloader. A kényelmesebb használat érdekében a konvertálás teljesen automatikusan is elvégezhető, csak annyit kell tenni, hogy a szoftver beállításainál meg kell adni a felbontást, illetve a kapni kívánt formátumot.

A HD Downloader egyik legjellemzőbb, legkedvezőbb előnyös tulajdonsága hogy Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontást is elő lehet vele állítani.

Ingyenesen helyette használhatod a VSO Downloader az aTube Catcher, illetve a Wise Video Downloader nevű alkalmazást.

A HD Downloader nevű alkalmazással videókat tölthetsz le, konvertálhatsz akár Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontásban. YouTube támogatással is rendelkezik. A szoftvert nagyon egyszerű használni, egyszerre több videót is le lehet vele tölteni egyetlen feladaton belül.

HD Downloader

HD Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • Full HD, 4K Ultra HD, 8K Ultra HD felbontás támogatás
 • Konvertáló funkció
 • beépített médialejátszó
 • szüneteltethető feladatok
 • korszerű felhasználói felület
 • automatikus vágólap figyelő funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HD Downloader
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.17.202021-05-20 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.17.20 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]
 • Video Downloader 3.12.12016-11-26 Video Downloader 3.12.1 (0)
  A Video Downloader nevű alkalmazással könnyedén tudsz letölteni videókat akár a YouTube-ról, vagy a Dailymotion, Vimeo […]
 • Fast Video Downloader 4.0.0.92021-06-15 Fast Video Downloader 4.0.0.9 (0)
  A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt […]
 • VSO Downloader 5.1.1.702020-06-10 VSO Downloader 5.1.1.70 (0)
  A VSO Downloader Videók letöltésére, dekódolására használható népszerű szoftver, ami egy rövid installálási és beállítási folyamat […]
 • YouTube Song Downloader 2019.19.192018-12-06 YouTube Song Downloader 2019.19.19 (0)
  A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik […]