Letöltésvezérlő

ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 14.24.0720

A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül azokat konvertálhatod is számos népszerű formátumba ( XviD, AVI, MP3 ). Az alkalmazás teljes körű támogatást nyújt a YouTube esetén is. Full HD támogatás.

Komolyabb szakértelem nélkül tudsz minőségromlás mentesen számos videómegosztó portálról tartalmakat letölteni a ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével, emellett szükség esetén a formátumot is az igényekhez lehet igazítani konvertálással.

A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro letöltése után néhány kattintással telepíthető, ami után egy jól megtervezett, felhasználóbarát kezelőfelületen kezdeményezheted a korábban favorizált videók letöltését.

Az alkalmazásnak köszönhetően a lementett videókat később internet kapcsolat hiánya esetén is meg tudod tekinteni. A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro használata nagyon egyszerű. A szoftver indítása után néhány alapvetőbb beállítást is elvégezhetsz, megváltoztatható az alapértelmezett mentés helye, ez azért tekinthető hasznosnak, mivel a kezelt videó sokkal egyszerűbben megtalálható. Ha egy videót, vagy zenei tartalmat le szeretnél menteni, akár a YouTube-ról, csak annyit kell tenni, hogy a böngészőből kimásolt hivatkozást, megadod a számára. Egy legördülő listán választhatod ki a minőséget, felbontást. Itt Full HD tartalmak, illetve mobil eszközökre optimalizált kimenetek is kiválaszthatóak.

Dinamikus formátum kezeléssel futtathatod a ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro megoldását

Külön aktiválható, hogy egy munkafolyamaton belül konvertálja a videót, a fontosabb támogatott formátumokat tekintve kezeli az MPEG, AVI, XviD, MP3, AAC, MP4 kodek típusokat. Természetesen itt is fenn áll a mobilokra összeállított profil kiválasztási lehetőség. Az alkalmazás különlegessége, hogy rengeteg videómegosztó portál esetén támogatott, legyen az YouTube, Vimeo, DailyMotion, Fox, CBS, Metacafe.

Videók letöltésére használhatod még a VSO Downloader, vagy a Video Downloader nevű programot, az utóbbi akár audió tartalmak kinyerésére is ideális. Népszerűségben és rugalmas használhatóságban a Freemake Video Downloader a favorit. Magyar nyelven is tud.

A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro egy több ezer oldal esetén maximális támogatottság mellett futtatható Videó letöltő alkalmazás, ami rengeteg kényelmi funkciót tartalmaz, sőt opcionálisan konvertálásra is felhasználható.

ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro

ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro Összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • Konvertáló funkció
 • Rengeteg videómegosztó portál esetén támogatott
 • számos kényelmi funkció
 • Full HD támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: https://www.chris-pc.com/products.html
ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 44,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HD Downloader 6.3.152023-09-21 HD Downloader 6.3.15 (0)
  A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy […]
 • Video Downloader 3.12.12016-11-26 Video Downloader 3.12.1 (0)
  A Video Downloader nevű alkalmazással könnyedén tudsz letölteni videókat akár a YouTube-ról, vagy a Dailymotion, Vimeo […]
 • iTubeGo YouTube Downloader 7.9.12024-07-17 iTubeGo YouTube Downloader 7.9.1 (0)
  Az iTubeGo YouTube Downloader Videók, illetve Audiók minőségromlásmentes eltárolásához hatékony Videó letöltésvezérlő program ami […]
 • Houlo Video Downloader 11.152024-07-13 Houlo Video Downloader 11.15 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]
 • YT Downloader 9.9.52024-07-07 YT Downloader 9.9.5 (0)
  Az YT Downloader egy igen egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas program, amivel minőségromlás nélkül menthetsz le […]

Szólj hozzá