Letöltésvezérlő

Video Downloader 3.12.1

A Video Downloader nevű alkalmazással könnyedén tudsz letölteni videókat akár a YouTube-ról, vagy a Dailymotion, Vimeo videómegosztókról. A program támogatja a FullHD minőséget. Opcionálisan egy feladaton belül konvertálni is lehet vele, itt WMV, AVI, FLV, MKV, OGG, MPEG formátumokat is ki lehet választani. Nagyon egyszerű használni. Audiók kinyeréséhez… A szoftver egy beépített médialejátszót is biztosít.

Egy sokrétűen használható, kifejezetten az egyszerű használhatóságot szem előtt tartó videók letöltésre alkalmas szoftver a Video Downloader. Az alkalmazás nem csak a videók lementését támogatja, hanem abban is segítséget nyújt, hogy az így lementett videót, vagy zenei tartalmat meg tudd nyitni.

A Video Downloader letöltése után a telepítés után néhány integrációs szolgáltatást lehet konfigurálni, illetve néhány fontosabb működésbéli konfiguráció végezhető el.

A Video Downloader természetesen nem csak a legnagyobb videómegosztó portált támogatja, nem csak a YouTube-ról lehet vele videókat lementeni, hanem az esetében a Dailymotion, Vimeo portálok esetén is teljes támogatottságot biztosít.

A Video Downloader használata nagyon egyszerű, az indítását követően a megfelelő címsorba csak be kell másolni azt a hivatkozást ahol a videó található, majd ezt követően megadható a számára, hogy milyen felbontásban, illetve formátumban mentse el azt. Az utóbbi esetén a kimeneti fájl formátumát konvertálással tudja megváltoztatni. A szoftver akár FullHD videókat is támogat.

A fő kezelőpanelon közvetlenül konfigurálható, hogy hová mentse el a letöltött videót. Az alkalmazás telepítése során egy médialejátszót is installál, a konfigurációs panelon külön engedélyezhető, hogy a lementett fájlt automatikusan nyissa meg, illetve lejátssza.

A Video Downloader AVI, FLV, MKV, MP4, MPG, SWF, TS, VOB, illetve mobilokra optimális formátumban tud konvertálni. A szoftver opcionálisan azt is támogatja, hogy kizárólag az audió összetevőket mentse le, audiók kinyerésére is alkalmas.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette a Freemake Video Downloader, vagy a YouTube Downloader FREE nevű programot.

A Video Downloader egy videók letöltésére alkalmas szoftver, ami konvertálási feladatokhoz is kiváló választás. Támogatja, hogy kizárólag audiókat tudj vele kinyerni. Az alkalmazással egy médialejátszót is kapsz. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Video Downloader

Video Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube, Dailymotion, Vimeo támogatás
 • beépített konvertáló
 • videólejátszó funkció
 • audió tartalmak kinyeréséhez videókból
 • rengeteg formátumot támogat akár FullHD felbontás is kiválasztható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.vitato.com/video-downloader/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Video Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 14.24.07142024-07-14 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 14.24.0714 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]
 • HD Downloader 6.3.152023-09-21 HD Downloader 6.3.15 (0)
  A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy […]
 • iTubeGo YouTube Downloader 7.9.12024-07-17 iTubeGo YouTube Downloader 7.9.1 (0)
  Az iTubeGo YouTube Downloader Videók, illetve Audiók minőségromlásmentes eltárolásához hatékony Videó letöltésvezérlő program ami […]
 • Houlo Video Downloader 11.152024-07-13 Houlo Video Downloader 11.15 (0)
  A Houlo Video Downloader nevű alkalmazás segítségével a Facebookról, YouTube-ról tudsz videókat letölteni. A programmal opcionálisan […]
 • 4k Video Downloader 4.31.22024-07-13 4k Video Downloader 4.31.2 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]

Szólj hozzá