Apowersoft Video Download Capture 4.9.6

Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió szerkesztőt, videó képlopót, hangfelvevőt. Sőt ha ez még mindig nem volna elég, Full HD-t konvertálni is lehet vele. Videó keresésre, lementése a videodetektor funkció vethető be. Ezt mind Magyar nyelven szolgáltatja.

Ha videók kezeléséről van szó, minden felhasználó számára saját elképzelése van, hogy mit is vár el egy szoftvertől. Sokszor ezek tudásban igen nagy szórást mutatnak ezen a területen. Nem úgy mint az Apowersoft Video Download Capture ami egyetlen panelon minden fontosabb igénynek tekinthető funkciót egyesít a felületén.

A program gyorsan installálható, ahol az első pillanattól Magyar nyelven érthetően kommunikál.

A vezérlőfelület, igen egyszerű, áttekinthető, az egyes funkciók kategorikus felépítésben fedezhetőek fel rajta, így a navigálhatóságra sem lehet panasz.

Az Apowersoft Video Download Capture funkcióit tekintve, igen szélsőséges lehetőségeket szolgáltat. Mindamellett, hogy tartalmaz videódetektor funkciót, amivel a YouTube és hasonló oldalakról lehet videókat letölteni. Tartalmaz egy videó keresőt, ahol az előadók, illetve a művek neveinek a begépelésével lehet gyorsan és egyszerűen kutakodni.

A képernyőn zajló eseményekről is lehet az Apowersoft Video Download Capture segítségével videó képlopásokat kezdeményezni, itt akár külön lehet választani a videó, illetve audió adatfolyamot, tehát, hangfelvételeket is tud készíteni. Ha már multimédiás tartalmakkal dolgozunk, igénnyé válhat, hogy azokat konvertálni tudjuk olyan formátumba, ami egy adott eszközön, akár mobilon lejáthatóvá válik, természetesen ebben is támogat.

Itt számos formátumot támogat, legyen az AVI, DivX, FLV, 3GP, MKV, HTML5 ezt Full HD minőségben is megteszi.

Ha azt hinnénk, hogy ennyi csupán amit tud az Apowersoft Video Download Capture, akkor tévedés történik, hisz, az eszközök opciók alatt, egy audió szerkesztő is helyet kapott benne, amivel vághatóak a tartalmak.

Alternatívájaként a Freemake Video Downloader megoldását tudom javasolni, vagy a VSO Downloader szoftverét, képernyőképek készítéséhez a Free Screenshot Capture a megfelelő helyettesítő.

Összességében nézve az Apowersoft Video Download Capture egy univerzális multimédiás mindenes szoftver, ami videót letölteni, konvertálni, audiót szerkeszteni, videót, illetve hangot is tud rögzíteni a Windows környezeti tevékenységekről. Magyar nyelvi támogatással.

Apowersoft Video Download Capture

Apowersoft Video Download Capture összefoglaló:

 • Videó letöltő program
 • konvertáló Full HD támogatás
 • audió szerkesztő, vágó
 • videó felvevő
 • hangfelvevő
 • videó kereső
 • videodetektor funkció
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat 3 nap ( Trial )

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Apowersoft Video Download Capture
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]
 • HD Downloader 3.9.72017-10-13 HD Downloader 3.9.7 (0)
  A HD Downloader egy hatékony videó letöltő alkalmazás, ami számos népszerű formátumban tud menteni. A szoftverrel egy időben egy […]
 • 1AVCapture 1.9.8.902016-12-17 1AVCapture 1.9.8.90 (0)
  Az 1AVCapture nevű alkalmazás segítségével képlopásokat, videó felvételeket, illetve audió tartalmakat tudsz rögzíteni azokról a […]
 • YouTube Video Downloader Pro 3.8.02014-08-29 YouTube Video Downloader Pro 3.8.0 (0)
  Videó keresővel ellátott Letöltés kliens szoftver a YouTube Video Downloader Pro. Mindamellett hogy a tartalmak beszerzését támogatja […]
 • Miro 6.02013-08-15 Miro 6.0 (0)
   A Miro egy komplett multimédiás központ, ami nem csak a merevlemezen található filmek megjelenítésére használható fel hanem YouTube […]