Okan Ozcan Software - SzoftHub.hu

OkanOzcan Soft.

 • A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  TEncoder 4.5.10.5129

  A TEncoder egy több szálon is futtatható videó dekódoló szoftver amivel filmjeid kimeneti formátumát tudod megváltoztatni, igen széleskörű lehetőségeket biztosít. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A TEncoder Portable hordozható konvertáló alkalmazás ami a profilját tekintve inkább a mobil eszközöket támogat. Videóvágó funkciót is tartalmaz.

  TEncoder Portable 4.5.10.5129

  A TEncoder Portable hordozható konvertáló alkalmazás ami a profilját tekintve inkább a mobil eszközöket támogat. Videóvágó funkciót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A THandBrake egy profilos konvertáló szoftver, ami nem retten vissza a kötegelt feladatok végrehajtásától sem. A felhasználhatóságot tekintve inkább a Mobil eszközökre koncentrál. Az alábbi Free alkalmazás, támogatja: az Android, iPad, iPod, Samsung Galaxy Mini készülékeket is. Videó vágó funkcióval. Kimenetként MKV, illetve MP4 formátumot kezel. Régen a Smallx264 néven futott.

  THandBrake 1.4.0 Build 786

  A THandBrake egy profilos konvertáló szoftver, ami nem retten vissza a kötegelt feladatok végrehajtásától sem. A felhasználhatóságot tekintve inkább a Mobil eszközökre koncentrál. Az alábbi Free alkalmazás, támogatja: az Android, iPad, iPod, Samsung Galaxy Mini készülékeket is. Videó vágó funkcióval. Kimenetként MKV, illetve MP4 formátumot kezel. Régen a Smallx264 néven futott.

  olvasd tovább...

 • A THandBrake Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető Free alkalmazásként futtatható dekódoló program, ami a filmek kimeneti formátumának megváltoztatására ideális. Felépítése révén inkább mobilokhoz megfelelő. Videó vágó funkcióval is bír.

  THandBrake Portable 1.4.0 Build 786

  A THandBrake Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető Free alkalmazásként futtatható dekódoló program, ami a filmek kimeneti formátumának megváltoztatására ideális. Felépítése révén inkább mobilokhoz megfelelő. Videó vágó funkcióval is bír.

  olvasd tovább...

 • A TAudioConverter Portable nevű Free alkalmazás egy konvertáló mindenes program audió tartalmakhoz. Különlegessége hogy videókból ki tud nyerni zenei tartalmakat, rippeléshez, kötegelt feladatok végrehajtására is képes. Ez a hordozható változata.

  TAudioConverter Portable 0.9.7 Build 3835

  A TAudioConverter Portable nevű Free alkalmazás egy konvertáló mindenes program audió tartalmakhoz. Különlegessége hogy videókból ki tud nyerni zenei tartalmakat, rippeléshez, kötegelt feladatok végrehajtására is képes. Ez a hordozható változata.

  olvasd tovább...