MKV címke - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

MKV

 • A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül másolni tud Magyar felhasználói felületen. Ingyen kipróbálható profi konvertáló eszköz. FLV, MPEG, DivX, Xvid, WMF, AVI kodekekhez.

  DVDFab 12.0.4.7

  A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül másolni tud Magyar felhasználói felületen. Ingyen kipróbálható profi konvertáló eszköz. FLV, MPEG, DivX, Xvid, WMF, AVI kodekekhez.

  olvasd tovább...

 • Az MKV Tag Editor egy videókhoz használható ID3 Tag szerkesztő amivel saját speciális információkat lehet hozzáintegrálni. A szoftver MKV, MKA, MKS, MK3D Kodek formátumokhoz használható. A szoftverrel a betallózott videó jellemzői is megtudhatóak, formátum, felbontás, a minőség és a videó egyéb tulajdonságai. A szoftver egy speciális kiegészítővel is rendelkezik amivel az IMDB adatbázisából van lehetőség azokat felkutatni majd felhasználni a filmekhez.

  MKV Tag Editor 1.0.85.162

  Az MKV Tag Editor egy videókhoz használható ID3 Tag szerkesztő amivel saját speciális információkat lehet hozzáintegrálni. A szoftver MKV, MKA, MKS, MK3D Kodek formátumokhoz használható. A szoftverrel a betallózott videó jellemzői is megtudhatóak, formátum, felbontás, a minőség és a videó egyéb tulajdonságai. A szoftver egy speciális kiegészítővel is rendelkezik amivel az IMDB adatbázisából van lehetőség azokat felkutatni majd felhasználni a filmekhez.

  olvasd tovább...

 •  A TubeDigger AVI, FLV, MKV, MP3 támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, ami beépített videó konvertáló funkciót is kapott. Audió streaming, illetve YouTube támogatással. MP4, 3GP, PSP, AVI, FLV, MKV, MP3, OGG, AAC, WAV formátumokhoz használható fel, azt szabadon ki lehet választani a széleskörűbb végeredmény elérésnek az érdekében. 

  TubeDigger 7.3.5

   A TubeDigger AVI, FLV, MKV, MP3 támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, ami beépített videó konvertáló funkciót is kapott. Audió streaming, illetve YouTube támogatással. MP4, 3GP, PSP, AVI, FLV, MKV, MP3, OGG, AAC, WAV formátumokhoz használható fel, azt szabadon ki lehet választani a széleskörűbb végeredmény elérésnek az érdekében. 

  olvasd tovább...

 • A MakeMKV nevű alkalmazással DVD, ISO, MKV, Blu-Ray, fájlokból tudsz MKV videókat létrehozni. A konvertáló program akár műsoros adathordozókról is meg tud nyitni multimédiás fájlokat átalakítás céljából.

  MakeMKV 1.15.0 Beta

  A MakeMKV nevű alkalmazással DVD, ISO, MKV, Blu-Ray, fájlokból tudsz MKV videókat létrehozni. A konvertáló program akár műsoros adathordozókról is meg tud nyitni multimédiás fájlokat átalakítás céljából.

  olvasd tovább...

 • A Boom Audio Player egy telepítést egyáltalán nem igénylő audió fájlok megnyitására és az azok egyszerű lejátszására alkalmas szoftver. A program igen kis méretű, kevés helyet foglal, MP3, MP4, 3GP, MKV formátumokat támogat. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

  Boom Audio Player 1.0.35

  A Boom Audio Player egy telepítést egyáltalán nem igénylő audió fájlok megnyitására és az azok egyszerű lejátszására alkalmas szoftver. A program igen kis méretű, kevés helyet foglal, MP3, MP4, 3GP, MKV formátumokat támogat. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

  olvasd tovább...