Boom Audio Player 1.0.35

A Boom Audio Player egy telepítést egyáltalán nem igénylő audió fájlok megnyitására és az azok egyszerű lejátszására alkalmas szoftver. A program igen kis méretű, kevés helyet foglal, MP3, MP4, 3GP, MKV formátumokat támogat. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Ingyenes kis méretű, alapvető lehetőségeket biztosító multimédiás szoftver a Boom Audio Player, amit zenei fájlok megnyitására lehet felhasználni. Támogat minden alapvető funkciót, ami audió fájlok rugalmas megnyitásához szükséges.

A Boom Audio Player letöltése után a programot egyáltalán nem kell telepíteni, az .EXE fájlt akár felmásolhatod egy cserélhető adathordozóra, így azt több számítógépen is tudod használni teljes értékűen.

A Boom Audio Player indítása után egy igen egyszerű minimalista felhasználói felület fogad, ahol a megnyitásra szánt zenei fájlt egyszerűen a felületére lehet húzni. Természetesen tartalmaz egy egyszerűbb fájlkezelőt is amivel néhány lépésben el tudsz navigálni ahhoz a mappához ahol a zenei kollekciódat elmentetted.

A szoftver a nagyobb márkanevű audió lejátszó alkalmazásokkal ellentétben nem ismer annyi formátumot, a támogatottsági listáján MP3, MP4, 3GP, MKV, Ogg, Vorbis kodek formátumok fedezhetőek fel.

A Boom Audio Player néhány egyszerűbb beállítást is tartalmaz, kiválasztható több téma is, így a kinézete teljes mértékben az igényeidhez igazítható.

Az alkalmazás fontosabb navigációs szerveire kitérve a betallózott audió fájl megállítható, szüneteltethető, át lehet ugrani a következő elemre, a kiválasztott részleteket többször is le lehet játszani.

A Boom Audio Player nem támogatja, hogy honosított formában lehessen használni, de ezt teljes mértékben ellensúlyozza a felhasználóbarát kialakítás és az egyszerű használat.

Sokkal több lehetőséghez biztosít hozzáférést az Xion Audio Player, illetve a HUPlayer. Az utóbbi videó fájlok megnyitását is támogatja Blu-ray minőségben. Telepítést nem igénylő megfelelőjeként választhatod az UMPlayer Portable megoldását.

A Boom Audio Player egy alapvető opciókkal biztosított zenei fájlok lejátszására alkalmas szoftver, MP3, MP4, 3GP, MKV formátumok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Nem igényel installálást, ingyenes változat.

Boom Audio Player

Boom Audio Player összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • nem igényel installálást
 • MP3, MP4, 3GP, MKV formátumokat tud megnyitni
 • nagyon egyszerű a használata
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://perkele.cc/software/boom


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Boom Audio Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZPlayer 3.6.02018-07-01 ZPlayer 3.6.0 (0)
  A ZPlayer egy rendkívül látványos több népszerűbb audió formátumot támogató zenelejátaszó program. Ez a Free alkalmazás támogatja, […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • XMPlay 3.8.52020-09-01 XMPlay 3.8.5 (0)
  Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]