Képkezelők

Konvertor FM 5.04 Build 18

A Konvertor FM egy professzionális multimédiás fájlkezelő program, amivel videókat, audió fájlokat tudsz konvertálni, illetve képeket szerkeszteni. Az alábbi Free alkalmazás funkcionálisan olyan lehetőségeket biztosít, amit eddig csak több egyidejű szoftver futtatása esetén kaphattunk meg. Fontosabb támogatott formátumok: GIF, BMP, PNG, PPM, TIFF, TGA, MKV, MP4, MOV, VOB, SWF.

Ha egy olyan multimédiás segédalkalmazást keresel, ami ingyenesen teszi a számodra lehetővé, hogy videókat, audió fájlokat, illetve képeket tudj szerkeszteni, illetve azokat rendszerezett formában érhesd el akkor erre itt a Konvertor FM. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A Konvertor FM letöltése után a telepítésekor opcionálisan az is kiválasztható, hogy a telepítő fájlokat egy hordozható adathordozóra másolja, így a szoftver több számítógépen is futtatható ( Portable módon ).

Az installálás előtt arra is mód van, hogy kiválaszd azokat a fájlformátumokat, amiknek a kezelését rá szeretnéd bízni.

Az alkalmazás biztosít egy beépített fájlkezelőt, amivel a szóban forgó fájlokat egyszerűen és gyorsan fel tudod kutatni, illetve meg lehet nyitni. A szoftverrel rengeteg képszerkesztési feladat elvégezhető, forgatható, átméretezhető, módosíthatóak a szín jellemzők. Sőt azt effektekkel is fel lehet dobni.

A Konvertor FM tökéletes választás, hogy a számítógépeden tárolt videókat, vagy akár zenei fájlokat egyszerűen át tudd konvertálni népszerűbb kimenetté, itt több ismertebb kodek típus is kiválasztható. Az alkalmazás teljes körű támogatást biztosít GIF, BMP, PNG, PPM, TIFF, TGA, MKV, MP4, MOV, VOB, SWF formátumok esetén.

Mivel a szoftver rengeteg funkciót tartalmaz és installál egy időben, ezért némileg nagyobb erőforrás igényt támaszt.

Képek konvertálására használhatod az ImageMagick nevű programot, míg videók, illetve audió tartalma konvertálására a DigitalVideoConverter, vagy a Freemake Video Converter megoldását.

A Konvertor FM egy univerzális multimédiás fájl kezelő asszisztens, amivel videókat, képeket, audió tartalmakat tudsz szerkeszteni, vagy megnyitni. Videók, illetve zenei fájlok esetén konvertálni is lehet vele. Ingyenes változat.

Konvertor FM

Konvertor FM Összefoglaló:

 • Multimédiás fájlok kezelésére alkalmas program
 • előállítható belőle Portable változat
 • videók konvertálásához
 • Audió fájlok konvertálásához
 • Képszerkesztő funkció
 • beépített fájlkezelő szolgáltatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.konvertor.net/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Konvertor FM
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Converter 2.0.22024-04-22 File Converter 2.0.2 (0)
  A File Converter eszközével igény szerint tudunk fájlokat helyi menüből akár kötegelten konvertálni. A szoftver tökéletesen működik […]
 • Free Audio Video Pack 2.202019-09-26 Free Audio Video Pack 2.20 (0)
  A Free Audio Video Pack multimédiás fájl konvertálója rengeteg Kodek formátum esetén használható. A dekódolót igen egyszerű […]
 • Smart Converter 1.0.0 Build 172015-12-13 Smart Converter 1.0.0 Build 17 (0)
  A Smart Converter egy különleges dekódoló eszköz, amivel profilos formában tudsz átalakítani multimédiás tartalmakat. Konvertáláskor […]
 • ImageMagick 7.1.1-342024-06-23 ImageMagick 7.1.1-34 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Imagine Portable 1.5.42024-06-23 Imagine Portable 1.5.4 (0)
  Az Imagine Portable kihívások nélkül tudja a számítógépen található fotó gyűjteményeinket rendszerezni, egy magyar nyelven elérhető […]

Szólj hozzá