MakeMKV 1.15.0 Beta

A MakeMKV nevű alkalmazással DVD, ISO, MKV, Blu-Ray, fájlokból tudsz MKV videókat létrehozni. A konvertáló program akár műsoros adathordozókról is meg tud nyitni multimédiás fájlokat átalakítás céljából.

Egyszerű, szerény felhasználói felülettel rendelkezik a videók dekódolása után minőségi tartalmakat kapunk mint végeredmény.

A műsoros DVD lemezeid minőség megőrzése szerint támogatott, Rippelési feladatot igénylő konvertálására használható fel a MakeMKV. A támogatott formátumok egyik fontosabb kiterjesztését az MKV kodek formátumban érzékelhetjük.

A MakeMKV letöltése után a program telepítési mappájának a meghatározása szükséges, installálható, majd rendelkezésre áll a videók átalakításához.

A szoftver számára nem probléma, hogy bármely forrást figyelembe vegyen mint betallózandó fájl mappa. Az lehet egy DVD lemez, a számítógép merevlemeze ha az DVD, ISO, MKV, Blu-Ray formátumban található. Az MKV konvertáló szintén egyszerű beállításokkal rendelkezik, sajnos több olyan funkció sem található meg amikre esetleg szükség lehet, viszont igen gyorsan beállítható, illetve a konvertálás minőségére sem lehet panaszkodni, mivel megőrzi azt. Érthetően csak az az eredetivel megegyező tartalom kapható. Ha az fel lett osztva fejezetekre meg lehet őrizni ezeket a beállításokat, nem kell szerkeszteni később.

Az említett formátumok dekódolása után a végeredményt MKV formátumban kapjuk meg, remek eszköz, hogy egy korábban általunk létrehozott DVD lemezről biztonsági mentést tudjunk készíteni, a legjobb felbontást is ki lehet választani. A szoftver inkább konvertálási feladatra lett létrehozva, csak a legfontosabb funkciók próbálhatóak ki, ha esetleg szerkeszteni is kell a videót a Format Factory, vagy az XMedia Recode multimédiás megoldása lehet profi szoftver, amik több szerkesztő funkciót is tartalmaznak, akár videók vágásához.

A MakeMKV egy alapvető beállításokkal kitalált konvertáló szoftver amit akár egyszerűbb biztonsági mentések létrehozására is felhasználhatsz, csak néhány szükséges beállítást kell módosítani, hogy eredménnyel futtathassuk.

MakeMKV

MakeMKV Összefoglaló:

 • konvertáló szoftver
 • Biztonsági mentések készítéséhez DVD lemezhez
 • Blu-Ray támogatás
 • néhány alap beállítás
 • megfelelő minőségben kapható meg a végeredmény
 • Angol nyelv
 • próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.makemkv.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MakeMKV
Platform
Windows
Teljes ár
USD 50,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Any Video Converter 7.0.52020-09-18 Any Video Converter 7.0.5 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • DVDFab 11.0.9.92020-07-20 DVDFab 11.0.9.9 (0)
  A DVDFab egy minden igényt széleskörűen kielégítő multimédiás szoftver ami rippelni, 3D -t konvertálni, DVD lemezt közvetlenül […]
 • Soft4Boost DVD Cloner 6.8.72020-04-19 Soft4Boost DVD Cloner 6.8.7 (0)
  A Soft4Boost DVD Cloner nevű alkalmazással könnyedén Rippelni tudod a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidet a számítógépedre. […]
 • MetaFox 2.1.02020-04-05 MetaFox 2.1.0 (0)
  A MetaFox egy igen átlátható felülettel rendelkező MKV konvertáló szoftver, ami felépítésben kifejezetten a kezdő ismeretekkel […]
 • AnyMP4 DVD Creator 7.2.322020-01-10 AnyMP4 DVD Creator 7.2.32 (0)
  Az AnyMP4 DVD Creator egy prémium kategóriás DVD író, másoló program ami videó szerkesztővel is rendelkezik az esetleges módosítási […]