WinX HD Video Converter Deluxe 5.9.5

A WinX HD Video Converter Deluxe egy professzionális konvertáló szoftver, ami funkcionálisan rengeteg olyan opciót biztosít, amit nem is várnánk el tőle. Vele YouTube videókat is le tudsz tölteni, illetve vághatod, audió tartalmakat nyerhetsz ki. Kimeneti formátumot akár profilos formában is választhatsz.

Rengeteg hasznos szolgáltatást magában foglaló konvertáló alkalmazás a WinX HD Video Converter Deluxe, ami a lehetőségeit tekintve nem ragad le a szóban forgó funkciónál, ettől sokkal több opciót biztosít.

A WinX HD Video Converter Deluxe letöltése után az indítást követően sajnos csak Angol nyelven futtatható, ezt a negatív tulajdonságot teljes mértékben ellensúlyozza az egyszerű használhatóság és a rendkívül felhasználóbarátra sikeredett felhasználói felület.

A szoftver alapvetően konvertálási feladatokra lett tervezve, itt nem csak a merevlemezen tárolt multimédiás fájlok megnyitására szorítkozik, hanem Online tárolt videókat, audió fájlokat is kezel, legyen az akár a YouTube-on megosztott tartalom. A különlegessége, hogy YouTube videók esetén a letöltés és konvertálás előtt azokat vághatod is, ez az opció természetesen a számítógépen tárolt fájlok esetén is biztosított. Műsoros DVD lemezeket is támogat.

Konvertálásra szánt kimeneti formátumot alapvetően profil formájában választhatsz, itt mobil márkára optimalizált kimenet is választható. Szükség esetén videókból audió tartalmat is ki tudsz nyerni.

Tartalmaz egy beépített médialejátszót, ami inkább videók vágása esetén tekinthető hasznosnak.

Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy ingyenes használat esetén funkció, illetve időkorlátozással vehető igénybe. Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Format Factory vagy a Freemake Video Converter nevű programot, az utóbbi szintén ideális Online tartalmak letöltésére.

A WinX HD Video Converter Deluxe egy profi igen felhasználóbarát konvertáló program, ami videók vágásához, audiók kinyeréséhez, Online tartalmak PC-re való lementéséhez is biztosít funkciót. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinX HD Video Converter Deluxe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,97 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Gihosoft TubeGet 8.7.962021-11-18 Gihosoft TubeGet 8.7.96 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • YouTube Downloader Converter 7.4.32018-01-12 YouTube Downloader Converter 7.4.3 (0)
  A YouTube Downloader Converter egy látványos kezelőfelülettel rendelkező profi, YouTube videók letöltésre használható szoftver, […]
 • Ashampoo Video Converter 1.0.0.44 (0096)2017-04-20 Ashampoo Video Converter 1.0.0.44 (0096) (0)
  Az Ashampoo Video Converter egy professzionális videó konvertáló szoftver, ami egy beépített szerkesztő funkcióval is rendelkezik. Az […]
 • Quick Media Converter 4.8.0.52015-09-27 Quick Media Converter 4.8.0.5 (0)
  A Quick Media Converter egy több elrendezési módot biztosító profilos konvertáló kezdőknek és haladóknak. Ez a Free alkalmazás […]
 • WinX YouTube Downloader 4.0.22015-09-07 WinX YouTube Downloader 4.0.2 (0)
  A WinX YouTube Downloader segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz a legnépszerűbb videómegosztóról videókat letölteni. FullHD […]