Leawo Video Converter 6.0.0.0

A Leawo Video Converter nevű konvertáló program segítségével XviD, AVI, MOV, MP3, MPEG, ASF formátumú videókat, illetve zenei fájlokat tudsz átalakítani. A modern kinézeten kívül számos különleges funkció jellemzi. Az alkalmazással az elkészült, konvertált videót a YouTube-on meg is oszthatod. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

Videók, illetve zenei fájlok könnyed konvertálására ideális multimédiás program a Leawo Video Converter, ami számos kodek típust támogat.

A Leawo Video Converter letöltése után, az installálás során felajánlja a kipróbálója számára hogy további kiegészítőket szerez be, illetve telepít, ezzel a lehetőségéggel további plusz funkciók érhetőek el. Ez nem kötelező, akik számára ez nem fontos le is tiltható.

A Leawo Video Converter használata nagyon egyszerű, erre szükség is van mivel a szoftver sajnos Magyar nyelvi támogatás nélkül érhető el, de mivel számos különleges funkció kapott benne helyet, mindenképp érdemes kipróbálni.

Az egyik előnyös tulajdonsága, hogy a szoftver több népszerűbb kimenetet is támogat, legyen az XviD, AVI, MOV, MP3, MPEG, ASF, TS, MKV, WMV, ez a lista nem teljes. Vele nem csak asztali gépekre optimalizált kimenet állítható elő, hanem mobilokra összeállított profil szerinti multimédiás fájl is. Tablet, PS3, iPad, iPhone.

A konvertálás befejeztével a végeredményt egy feladaton belül fel is lehet tölteni a YouTube-ra.

A Leawo Video Converter elérhető prémium változatban is, ez a változat videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, illetve egy igen különleges szolgáltatást 2D videóból 3D tartalmat tud készíteni.

Testre szabás esetén megadható a kimeneti videó minősége, felbontása. A beállításoknál megadható a számára hogy hová mentse el a kész tartalmat, illetve a munkafolyamat milyen prioritás szerint történjen. Az utóbbi opció abban az esetben lehet hasznos ha konvertálás alatt a számítógépet másra is szeretnéd használni.

A Leawo Video Converter egy beépített videó lejátszót is tartalmaz, ezzel a betallózott médiafájl tekinthető meg. A szoftver ingyenes használat esetén egy értesítő üzenetet jelenít meg arról hogy meg is vásárolható, illetve lehetséges hogy egy alig észrevehető vízjelet helyez el a végeredményen.

Videók konvertálására használhatod még a VidCoder, illetve a Freemake Video Converter nevű szoftvert. Igen népszerű, egyben rengeteg különleges funkciót tartogató konvertáló az aTube Catcher Blu-ray támogatással is rendelkezik.

A Leawo Video Converter egy profilos konvertáló program amivel az elkészült multimédiás fájlt a YouTube-ra is fel tudod tölteni. Nagyon egyszerű a használata.

Leawo Video Converter

Leawo Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • Profilos kodek választási lehetőség
 • modern felhasználói felület
 • YouTube videó feltöltő funkció
 • Pro változatban is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.leawo.org/video-converter/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Leawo Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GiliSoft Video Converter 9.9.02017-01-22 GiliSoft Video Converter 9.9.0 (0)
  A GiliSoft Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató konvertáló program. Az alkalmazás „mobil konvertálóként” is […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • Soft4Boost Video Converter 5.3.7.4432020-04-19 Soft4Boost Video Converter 5.3.7.443 (0)
  A Soft4Boost Video Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató dekódoló program, ami alapvető szerkesztési feladatokat is […]
 • Prism Video Converter 5.282019-11-05 Prism Video Converter 5.28 (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, […]
 • ACDSee Video Converter Pro 5.0.02018-08-26 ACDSee Video Converter Pro 5.0.0 (0)
   Az ACDSee Video Converter -nek köszönhetően néhány egyszerű lépésben hozhatod létre saját multimédiás tartalmadat konvertálás útján. […]